Extensiile Zen, un trend în rândul femeilor de succes!

            Extensiile Zen, un trend în rândul femeilor de succes!

 

Extensiile de păr au devenit un trend în general. Pe lângă faptul că îți oferă un anumit tip de lungime, culoare, desime al părului, dacă sunt de calitate, îți oferă și rezistență. Extensiile din păr natural sunt net superioare întotdeauna celor sintetice, astfel că e imposibil să ai vreodată extensii din păr natural la prețuri de 300/400 de lei fără să fie activă nicio campanie. Iar exemplul îl puteți vedea la ExtensiiZen.ro

 

De multe ori este foarte greu să alegi. Dar noi știm, că o femeie de succes întotdeauna alege ceea ce este mai bun și nu se mulțumește cu puțin. Lucru pe care credem că l-am vrea toate. Păi dacă ne punem extensii de păr, de ce să nu le alegem întocmai pe cele mai bune? De ce să trebuiască mereu să ne întrebăm dacă facem alegerea corectă? Normal că o extensie de păr bună are un alt preț, ci unul mult mai mare. Ceea ce e ok, pentru că dacă sunt naturale rezistă mult și bine.

Extensiile Zen, un trend în rândul femeilor de succes!

            Ce tipuri de extensii ne pun la dispoziție cei de la Zen?

 

In primul rând, trebuie să știți că există extensii realizate din fibre sintetice care seamănă foarte mult cu un păr natural, dar nu se pot coafa, nu se pot vopsi, nu se pot spăla, și arată ca părul de păpuși pe care oricum îl știm cu toții de la Barbie încoace. Cei de la Zen în schimb ne oferă părul natural pe care îl prelucrează manual de la un singur donator, el fiind un păr 100% virgin.

 

 

  • Extensiile Tape On – sunt extensiile acelea de păr care se lipesc cu bandă adezivă. Bandă care se găsește și la aceste accesorii pentru extensii. Adică se lipsesc de părul tău sau așa oarecum, însă nu o să îți cauzeze cu absolut nimic pentru că adezivul și banda sunt hipoalergenice, 0 probleme, nu are cum să îți cadă părul dacă sunt naturale și banda e cea mai șmecheră din câte există. Pot fi purtate până la 3 luni.
  • Extensiile Clip On– sunt extensiile de păr cu clipsuri, pe care le poți purta la orice eveniment îți dorești. Se dau jos oricând și le pui la fel de ușor oricând îți dorești. Au avantajul că nu mai ai nevoie de stilist și le poți purta pe termen nelimitat, căci oricum se poartă ocazional.
  • Extensiile de par cu cheratina, unele dintre cele mai căutate tipuri de extensii, care rezistă un timp foarte îndelungat și care nu se observă absolut deloc în păr. Lucru pe care ți-l recomandăm dacă vrei acest tip de extensii, extensiile cu cheratină de la Zen sunt cu mult diferite față de tot ce ați încercat până acum.

 

Oricare tipuri de extensii ați alege dintre cele de mai sus, Zen a devenit un trend în rândul femeilor de succes. Multă splendoare, naturalețe, și da, chiar sunt extensii de păr premium așa cum ar trebui să poarte orice femeie din România. Însă succesul este alegerea în sine, iar de asta ești răspunzătoare numai tu! Tu ești care decide… să fie Zen atât pe interior cât și pe exterior, căci extensiile naturale sunt cea mai rentabilă alegere față de cele sintetice.

Vezi de asemenea si

de-ce-femeile-destepte-nu-au-succes-in-dragoste

De ce femeile deștepte nu au succes în dragoste?

V-ați întrebat vreodată de ce femeile deștepte nu au succes în dragoste? Este de ajuns …

Weekend la Sibiu si Sighisoara - Vacante & Calatorii

Weekend la Sibiu si Sighisoara

De multa vreme vroiam sa ajung la Sibiu, caci auzisem atatea lucruri frumoase despre el, …