5 sfaturi pentru o comandă rapidă de Black Friday

5 sfaturi pentru o comandă rapidă de Black Friday!

Știi câte magazine vor pune la bătaie reduceri colosale de Black Friday? O mulțime! Lista magazinelor participante la vânătoarea de reduceri Black Friday este imensă. Dacă îți dorești să achiziționezi produse pentru tine, sufletul tău și/sau pentru casă; dacă vrei să-ți cumperi haine pentru femei, haine pentru bărbați, încălțăminte, accesorii, bijuterii, cosmetice, cărți, electronice, electrocasnice, gadget-uri, mașini și chiar excursii de vis, în 2015 îți vor fi puse la dispoziție o mulțime de reduceri, între 20%-90%, de magazine precum Elefant, Kurtman, Altex, eMag, EvoMag, MarketOnline, F64, Flanco, WalkIn, Germanos, Watchshop și multe, multe altele.

Plănuiești să faci o mulțime de cumpărături la sfâșitul lunii noiembrie? Ei bine, dacă vrei să fii unul din fericiții care „împușcă” reduceri de până la 90% de Vinerea Neagră, atunci trebuie să ai în vedere câteva lucruri.  Ține cont de sfaturile noastre și vei fi fericit de Black Friday. Stocurile se epuizează cu viteza luminii în perioada 27-29 noiembrie și cu siguranță nu vrei să rămâi fără produsele dorite înainte de a plasa comanda. Tocmai pentru a nu te trezi cu coșul de cumpărături gol în doar câteva secunde, află că poți efectua fără doar și poate o comandă rapidă în doar 60 de secunde.

Crezi că nu este posibil să efectuezi o comandă în doar câteva secunde? Ba da! Dar pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să fii prevăzător, calculat și să ai o viteză de reacție de invidiat! Cu cât cunoști mai bine piața, cu atât ai mai multe șanse de a obține produsele dorite la prețuri reduse de până la 90%.

 comandă rapidă de Black Friday

Iată care sunt cele 5 sfaturi pentru o comandă rapidă de Black Friday:

  • Lista de cumpărături. Fă-ți lista de cumpărături dinainte, n-ar fi înțelept ca în toiul reducerilor să cauți printre miile de produse. Ba chiar mai mult decât atât, stabilește-ți câteva produse prioritare, în felul acesta te vei asigura că îți cumperi exact ceea ce îți dorești sau ai mai multă nevoie.

 

  • Lista de magazine. Lista de magazine participante la Black Friday este imensă și nu vei avea timp să verifici produsele dorite în toate magazinele. Dacă ești fanul anumitor shop-uri și știi că acolo găsești cel mai bun raport calitate-preț, atunci vizează exact magazinele care îți plac cel mai mult. Vrei un laptop? Atunci știi că magazinele X, Y și Z comercializează cele mai multe modele de laptopuri, la prețuri competitive. Și dacă prețurile competitive scad și mai mult cu ocazia Vinerii Negre, atunci cu atât mai bine!

 

  • Conturile personale. Din cauza traficului mare și a numărului mare de comenzi, s-ar putea să dureze o veșnicie să-ți faci cont pe site-ul unui magazin online de Black Friday. Nu aștepta până în ultima clipă. Dacă ai stabilit lista de magazine, fă-ți conturi personale pe fiecare dintre ele și confirmă-le pentru ca în marea zi totul să decurgă pe repede înainte, iar ție să nu-ți scape din „mână” produsele dorite.

 

  • Setarea datelor personale. După ce ai realizat conturile, setează-ți datele personale pe fiecare dintre ele și simulează câte o comandă în fiecare magazin online vizat. În felul acesta verifici sistemul fiecărui magazin, iar de Black Friday nu va fi nevoie decât să bifezi „next – next – next – finish” pentru a-ți finaliza comanda în doar câteva secunde.

 

  • Coșuri de cumpărături. Dacă știi foarte bine ceea ce îți dorești și care sunt prioritățile tale, atunci îți poți realiza coșurile de cumpărături dinainte de a începe Black Friday. În ziua cu pricina doar vei verifica disponibilitatea produselor, prețurile reduse și vei finaliza comanda. În felul acesta te asiguri că nu rămâi fără produsele dorite.

sfaturi pentru o comandă rapidă de Black Friday

Uneori chiar și o reducere de 10%-20% poate însemna foarte mult pentru un produs care în mod normal ar costa câteva mii de lei. De ce să nu fii prevăzător? De ce să nu ții cont de cele 5 sfaturi pentru o comandă rapidă de Black Friday? Astfel vei putea achiziționa în doar câteva secunde exact ceea ce îți dorești mai mult.

P.S. Până la sfârșitul lunii noiembrie, atunci când se va organiza Black Friday, zic să mai punem câțiva bani la saltea. Și nu uita, de Vinerea Neagră fiecare secundă contează! 🙂

Sursă foto – arenait.net

Vezi de asemenea si

Reduceri Black Friday la lenjerie intima - Sfaturile noastre

Reduceri Black Friday la lenjerie intima

In sfarsit a venit si mult asteptata zi de Black Friday! Rasfoim nerabdatoare ofertele pentru …