Cadouri cu buget mic de Craciun

Luna decembrie este fara indoiala cea mai asteptata luna din an pentru multe persoane care abia asteapta sa daruiasca si sa primeasca cadouri de Craciun, si care traiesc cu emotie revederea membrilor de familie si pastrarea traditiilor. Insa e si luna cheltuielilor, uneori mult peste bugeul stabilit caci se pare ca mereu intervine ceva in ultimul moment. Totusi ca sa starnesti un zambet din partea cuiva nu e neaparat sa cheltui o avere pe cadouri, ci trebuie sa faci un pic de ‘research’, imaginatie si efort. Mai ales daca incepi de timpuriu, poti sa gasesti numeroase variante pe piata de cadouri cu buget mic de Craciun, asta in cazul in care nu te pricepi sa pregatesti tu ceva handmade. Exista un trend al acestor produse care este in crestere si foarte apreciat .

Pentru a evita o oarecare concurenta, nu de multe ori anumite grupuri de prieteni stabilesc de dinaninte suma alocata cadourilor, si cred ca e o idee foarte buna sa fim toti la acelasi numitor comun. Pana la urma gestul conteaza, si cadoul de Craciun trebuie sa fie unul simbolic si nu unul care sa umple un gol al trebuintelor celuilalt. Bucuria acestor zile de Sarbatoare nu trebuie sa se transforme intr-o corvoada sau datorii pe la banci.

Iata o lista de cadouri cu buget mic de Craciun:

Acest articol contine link-uri de afiliere. Multumim anticipat pentru sprijinul acordat in sustinerea acestui blog.

Manusa de bucatarie

manusa de bucatarie cu craciun

 

Calendar de perete

calendar-de-perete

 

 

Aparat de curatat scame

aparat de scame

 

Manusi fitness

manusi fitness

 

Cd cu colinde

cd cu colinde

 

Perie praf tastatura

perie praf tastatura

CD cu film

cd cu film

 

Sosete antiderapante comice

cadouri-cu-buget-mic

 

 

Carte de bucate

carte bucate

 

Cafetiera italiana aragaz

cafetiera-italiana

 

 

Lenjerie cu tematica Craciun

cadouri cu buget mic de Craciun

 

Suport notes adezive

Suport notes adezive

 

Jucarie plus Mos Craciun

jucarie-mos-craciun

 

Termos inox

termos inox

 

De regula, cand cumperi cadouri cu buget mic de Craciun, ai tendinta sa crezi ca sunt de proasta calitate, insa nu intotdeauna ceea ce e ieftin, e mai putin calitativ. In aceasta idee, stabileste-ti bugetul si porneste in cautarea cadourilor simbolice pentru cei dragi, fara a cheltui o avere.