Despre Noi

 

Suntem un portal de informatii ce contine si un magazin online cu diverse produse pentru doamne si domnisoare, si nu numai. Acesta ar fi intocmai si publicul tinta caruia ne adresam prin articolele postate pe blog, insa deseori acoperim subiecte ce pot fi interesante si pentru publicul larg.

Produsele existente pe site nu sunt comercializate de catre noi, ele sunt doar listate in paginile portalului nostru, fiind vandute de diverse magazine online din tara. Asadar, ne cerem scuze in mod anticipat pentru orice inconvenient creat de lipsa link-urilor de redirectionare care nu mai afiseaza produsul cautat. Aceasta problema se intampla deoarece stocurile partenerilor nostri sunt updatate constant, noi produse iau locul celor mai vechi si astfel link-ul vechi devine expirat.

Ne bucuram ca putem acoperi o arie vasta de subiecte, din diverse categorii de interes, dintre care cele mai populare sunt despre fashion, casa&familie si lifestyle.

Te asteptam sa incepem ziua impreuna la o cafea sau in orice alt moment al zilei in care doresti sa-ti iei sursa de informatie!

Multumim ca ne esti alaturi!!

Echipa,

Despre Noi -