fbpx
Home / Fashion / Recomandari Online / Idei de cadouri pentru luna dedicata femeii

Idei de cadouri pentru luna dedicata femeii

Iarna cea rece se apropie de final si primavara isi anunta tot mai mult prezenta prin razele calde de soare. Un alt semn al venirii primaverii este si inceputul pregatirilor pentru ziua de 1 Martie si mai ales pentru 8 Martie, Ziua Mamei, Ziua Femeii in general.

Alegerea celui mai potrivit cadou pentru mama, sotia sau prietena noastra poate fi o provocare, motiv pentru care ne-am gandit sa va oferim cateva idei de cadouri deosebite pentru Martisor si Ziua Femeii.

O bijuterie este purtata pentru ca are un rol dublu: pe de o parte confera persoanei respective o stare de bine, iar pe de alta parte transmite celorlalti un mesaj privind personalitatea, stilul si finetea gusturilor posesoarei. Iata de ce o bijuterie trebuie aleasa in functie de toate aceste detalii.

Iata cateva idei de cadouri pentru luna dedicata femeii:

Pentru persoanele ce iubesc stralucirea aurie si totodata doresc sa iasa in evidenta printr-un stil unic, o bijuterie din sticla de Murano innobilata cu foita de aur poate fi cel mai inspirat cadou. Setul Francesca – un set de bijuterii albastru turcoaz din 3 piese: colier, bratara si cercei din sticla Murano, placata cu foita din aur –,  colierul Kyra, spectaculos, sau colierul Ancona, un colier rosu din margele sticla de Murano cu foita de aur si elemente din argint pot reprezenta acel cadou pentru doamna invatatoare sau doamna diriginta care sa fie cu adevarat o surpriza minunata.

set francesca
Set Francesca

 

 

idei de cadouri
Colier Kyra

 

Idei de cadouri pentru luna dedicata femeii 1
Colier Ancona

 

Argintul a fost si va ramane, prin simplitatea lui delicata, un minunat mod de a personaliza o bijuterie unicat din sticla de Murano. Regasim acest detaliu in numeroase seturi de bijuterii de lux, precum Setul Cristine, un set mov 2 piese: colier margele si cercei din sticla de Murano.

idei de cadouri
Setul Cristine

Bijuteriile din argint cu detalii fine sunt si ele o alegere inspirata, mai ales atunci cand sunt oferite in dar unei viitoare sau proaspete mamici. Un colier cu tematica Mama si Copilul reprezinta asadar un cadou perfect pentru Ziua Mamei, 8 Martie. Puteti alege colierul „Viitoare Mamica”, un colier din argint placat cu aur roz si cristale zirconii, asa cum este si colierul „Mama si copii”.

 

idei de cadouri
Colier Mama si Copii
idei de cadouri
Colier Viitoare Mamica
idei de cadouri
Colier Mama si Copil

Pentru domnii care doresc sa isi impresioneze partenerele avem un pont: un cadou pentru 8 Martie in culoarea anului 2018.

Cu seturi de bijuterii „Ultra Violet” – nuanta declarata a fi in trend si chiar obligatorie pentru anul acesta – sigur veti reusi sa oferiti un cadou unicat.

Setul Gabrielle sau setul Irina, ambele formate din 3 piese: colier margele, bratara si cercei din sticla de Murano, setul Eva, din margele patrate din sticla de Murano in culoarea anului 2018, sau setul Ersillia, din 2 piese, colier si cercei din sticla cu pulbere fina de argint, toate sunt bijuterii unicat din sticla de Murano perfecte pentru a fi oferite in dar in aceasta primavara.

Idei de cadouri pentru luna dedicata femeii 2
Setul Eva
idei de cadouri
Setul Ersillia
idei de cadouri
Setul Gabrielle
idei de cadouri
Setul Irina

Daca luxul este cel ce reflecta cel mai bine gusturile femeii iubite, atunci puteti alege un colier unicat din sticla de Murano, o bijuterie de lux ce va dovedi doamnei respective ca este apreciata si iubita in acelasi timp.

Colierul Noelia este un colier supradimensionat cu margele din sticla cu ape verzui si albastre intr-un stil clasic. Daca preferati stralucirea, puteti opta pentru colierul supradimensionat Aminata, care este atemporal, o bijuterie speciala cu care nu poti da niciodata gres, indiferent de varsta sau preferinte.

Daca stilul clasic nu este ceea ce cautati, puteti opta pentru colierul Giuliana, un colier rosu atipic.

idei de cadouri
Colierul Noelia
idei de cadouri
Colierul Aminata
idei de cadouri
Colierul Giuliana

Ziua Femeii este un bun prilej pentru a va arata recunostinta pentru ceea ce doamnele din viata noastra fac pentru noi toti. Un cadou din inima pentru Martisor sau 8 Martie poate spune mai multe decat vorbele, iar o bijuterie unicat este un minunat mod de a arata ca suntem atenti la preferintele si personalitatea lor.

La multi ani, dragi doamne!

fashion-24.ro
chic-diva.ro