Par ingrasat? Foloseste un sampon uscat

Pulverizarea unui sampon uscat ne poate scoate din impas atunci cand nu avem timp de dus, aranjat sau feonat.

Multe dintre noi ne confruntam cu o mica-mare problema si anume aceea a parului ingrasat foarte repede, uneori chiar dupa o zi de la spalare. Desigur, vom da vina ca este vara, transpiram, umiditatea e crescuta, insa aceasta problema la unele persista tot timpul anului. M-am bucurat sa vad in magazine o solutie rapida, gen on-the-go pentru parul ingrasat si anume folosirea unui sampon uscat.

Cand eram in anii adolescentei, o frizerita (hair-stylist) mi-a deschis ochii ca am un par ingrasat deorece il spal foarte des, adica stresez radacinile firelor de par si ca urmare ele se ingrasa. Tot atunci am aflat ca pentru a-mi face podoaba capilara sa arate ca proaspat spalata, pot sa dau la radacina lui putina pudra de talc (folosita si la bebelusi). Un nou look era gata in cateva minute!

Desigur ca aceasta metoda functioneaza pentru o zi sau doua, insa asa cum pudra de talc nu inlocuieste apa si sapunul, aceeasi regula se aplica si in cazul oricarui sampon uscat folosit. Existenta samponului uscat este de foarte multi ani, insa se bucura de o popularitate crescuta de cand multi hair-stylisti au recomandat spalarea tot mai rara a parului pentru a-l mentine sanatos.

Vezi sampon uscat pentru parul tau AICI>>

sampon uscat pentru toate tipurile de par
sampon uscat pentru toate tipurile de par

 

Cand se foloseste un sampon uscat?

-intre spalari, daca vrei sa prelungesti durata lor

-cand esti in lipsa de timp pentru spalatul si uscatul parului

-in situatii in care nu ai acces la un dus ( camping)

 

Ce contine un sampon uscat?

sampon uscat pentru volum
sampon uscat pentru volum

Este un substanta cu consistenta uscata ce are rolul de a absoarbe rapid sebumul de la radacina firelor d epar, facandu-l sa arate si sa se simta ca proaspat spalat. De regula este ambalat ca un spay, ceea ce face distribuirea lui mai usoara. In alte cazuri il vei gasi ambalat ca o pudra, alege ceea ce ti se pare tie mai convenabil, insa ai grija sa se potriveasca perfect cu nuanta parului tau sau opteaza pentru unul general.

par ingrasat

Contine solventi, agenti de absorbtie, agenti de intretinere, aerosoli si parfum. Poti gasi pe piata si alternative mai naturale ale samponului uscat, fara chimicale, ci realizat 100% din ingrediente organice.

Indiferent ce tip de sampon uscat ai alege, nu uita ca rolul sau este de a absorbi excesul de sebum si nu va inlatura micile particule de praf (murdaria) dupa o zi de munca. Insa va reusi sa mascheze perfect acest lucru chiar si cu un parfum placut.  Ideal pentru femeile sportive care merg la sala dimineata si apoi direct la serviciu.