Home / Beauty / Hairstyle / Culoarea parului in 2020

Culoarea parului in 2020

Culoarea parului in 2020

Daca te gandesti la o schimbare odata cu inceputul sezonului cald, atunci cel mai bine ar fi sa incepi cu schimbarea culorii parului tau. O schimbare e intotdeauna binevenita ca si o vacanta, nu-i asa? Si desi in fiecare an exista tendinte de vopsire a parului in diverse culori dictate de marile case de moda, alege totusi o nuanta care iti avantajeaza trasaturile fetei tale.

Fie ca vrei o schimbare radicala sau oarecum subtila, pentru a te inspira e de recomandat sa rasfoiesti revistele de moda sau emisiunile de profil ce te tin la curent cu noutatile din piata!

Tendintele de culoarea parului in 2020 incep cu un rosu aprins, extrem de prezent in prezentarile lui Alexander McQueen de la Paris; un rosu captivant si vibrant care e recomandat sa fie pe cat posibil in cantitati cat mai mici. Nuantele de rosu din 2020 se inspira din culoarea fructelor de padure si a prunelor coapte. Poate fi usor combinat cu nuantele clasice de blond sau brunet, asta daca optezi pentru cateva suvite care sa te diferentieze din multime.

culoarea-parului-in-2020

Esti o persoana care prefera subtilitatile? Atunci un amestec omogen al nuantei tale naturale in combinatie cu blondurile vanilate sunt alegerea perfecta!

culoarea-anului

Nimeni n-a zis ca naturalul nu se mai poarta sau ca e plictisitor! Daca inca nu esti pregatita pentru schimbarea culorii parului tau, atunci poti opta sa-ti schimbi look-ul cu diverse accesorii de par si coronite. Impletiturile sunt iarasi la mare cautare!

Culoarea parului in 2020 - Hairstyle

Iced Mocha sau nuanta cafelei cu lapte e iarasi printre preferate in anul 2020!

nuanta cafelei cu lapte

Daca esti o fire extravaganta si nu ti-e teama deloc de schimbari, atunci afla ca nuantele de albastru platinat sunt cele mai tari! Un aspect ‘Frozen’ pentru fiecare zi a ta!

nuante-de-albastru

O schimbare care nu va putea trece neremarcata este cea cu doua culori aflate in contrast, gen brunet-blond ca in exemplul de mai jos:

doua-culori-de-par

Aceasta nuanta de blond mediu este potrivita pentru fetele care isi doresc o intretinere usoara a parului, un blond care nu necesita mersul la salon in fiecare luna:

nuanta de blond mediu

Indiferent de alegerile tale in materie de culoarea parului in 2020, important este sa-ti ingrijesti mereu parul, fie ca este sau nu vopsit. Nu uita sa aplici o masca de par cel putin o data pe saptamana si un spray pentru intretinerea varfurilor.