astratex.ro
Home / Monden / Muzica de calitate la Cerbul de Aur 2019
astratex.ro

Muzica de calitate la Cerbul de Aur 2019

Da, e adevarat, Cerbul de Aur revine si in aceasta vara! Daca anul trecut si-a facut timid deschiderea dupa 9 ani de absenta (nu a fost buget), anul acesta TVR a continuat organizarea sa si nici ca putea sa faca mai bine. E o traditie a Romaniei, prin acest festival eram recunoscuti international, numeroase voci internationale si-au facut debutul pe scena sa.

Sa nu mai vorbim de aportul turistic pe care il avea si cred ca inca il are acest festival international. Pe langa emisiunea ‘Surprize, surprize’, Cerbul de Aur era o adevarata incantare in serile de sfarsit de august.

Muzica de calitate la Cerbul de Aur 2019 - Monden

Aflat la a XIX-a editie a Cerbului de Aur, festivalul are loc in acest an pe parcursul a trei seri, intre 22-25 august si se pregatesc pe langa artistii renumiti din desfasurator si alte surprize pentru publicul spectator. Se va difuza in direct pe canalul Televiziunii Romane, aceasta fiind si principalul organizator.

Biletele de intrare sunt puse la dispozitie pe siteurile de specialitate si se incadreaza de la 215 Ron pana la 70 Ron, asadar rezerva-ti locul din timp! Prin cumpararea unui bilet, vei incuraja si tu continuitatea acestui festival cheie al tarii noastre.

Locatie: Piata Sfatului din Brasov

piata sfatului brasov

Concurenti la concursul de interpretare: 12 concurenti din diverse tari

Recitaluri: Stefan Banica Jr., Irina Rimes, Corina Chiriac, Zoli Toth si ultima seara de FOLCLOR

Invitati internationali: Ronan Keating si Emeli Sande

Prezentatori: Eda Marcus si Elvin Dandel

Orchestratia: Big Band-ul Radio Romania

Festivalul se va incheia cu traditionala muzica folclorica romaneasca ce va aduce pe scena Cerbului de Aur tineri si vetereni din muzica noastra populara. Festivalul Cerbul de Aur 2019 a intrat pe ultima suta de pregatiti, asadar nu rata biletele mult ravnite!

answear.ro
astratex.ro