Serialul ‘Sex and the city’ revine

Anuntul oficial a fost facut de actrita Sarah Jessica Parker, care a dat de inteles ca va juca intr-o noua serie a serialulul care le-a facut celebre pe ea si partenerele sale de scena. Nu este la prima tentativa, inca din 2016 au existat zvonuri ca ‘Sex and the city’ sa revina pe micile ecrane, insa din cauza unor neintelegeri intre cast-ul filmului (Kim Cattrall cu Sarah J. Parker) nu s-a mai materializat nimic.

sex-and-the-city

HBO MAX va difuza noile episoade de cate jumatate de ora fiecare ale vestitului serial,  in care vor juca Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis), and Miranda Hobbes (Nixon), cu lipsa lui Kim Cattrall. Cele trei vechi prietene isi vor impartasi viata amoroasa in jurul anilor 50, cat si noi detalii despre prietenia longeviva a lor. Serialul se presupune a incepe in aceasta primavara spre bucuria fanelor sale!

sarah-jessica-parker

Dupa afirmarile lui Sarah J. Parker aceasta revenire nu este de fapt un ‘reboot’, ci mai mult o reintalnire a membrelor care si-au pastrat prietenia in ciuda atator schimbari in viata sociala, politica si desigur inpactul retelelor sociale asupra fiecareia. Mai mult, fiind feministe convinse ne vor imparatasi reactia lor cu privire la miscarea #MeToo care a luat primele pagini ale ziarelor in ultimii ani.

Asadar sa fie un ‘Sex and the city’ matur, asumat si plin de picanterii!