Home / Love & Sex / Secretul unei cine romantice

Secretul unei cine romantice

Monotonia este principalul dusman al unei relatii. Pentru a iesi din aceasta pasa proasta a relatiei, poti inventa sau face lucruri noi, surprinzand persoana iubita cu diferite surprize placute pentru a recupera clipele de iubire si pasiune pierdute in timp. Cu putina imaginatie poti transforma o simpla cina intr-o cina romantica de neuitat pentru persoana iubita.

Care este secretul unei cine romantice? Urmeaza pasii urmatori:

Secretul unei cine romantice

Creaza o ambianta placuta! Pentru inceput trebuie stabilita ambianta, se pot folosit clasicile lumanari sau poti achizitiona lumanari in diferite forme si culori aprinse pe masa; pe fundal o muzica lenta care sa aduca in incapere un aer romantic si pasional.

Debaraseaza-te de unele lucruri! Secretul unei cine romantice consta si in conversatia pe care o veti avea voi doi in timp ce gustati cina. Pentru o noapte romantica perfecta trebuie sa lasi televizorul inchis si telefonul pe silent pentru a nu spulbera ambianta romantica sau distrage atentia. Aceasta seara trebuie sa fie doar pentru voi doi.

Preparerea cinei! Este punctul slab. Cina trebuie sa fie o masa gustoasa, aspectuoasa si bineinteles gatita cu grija deoarece ar putea fi greoaie si crea anumite neplaceri. Va recomandam sa optati pentru peste sau crustacee care sunt usoare si chiar afrodisiace. Legumele si ele sunt intotdeauna o alegere buna. O alta idee ar fi un platou rece cu o varietate larga de salam, branzeturi, masline, ardei, etc. Desertul este un factor important deoarece indulceste seara, o face mai speciala si agita endorfinele. Iti sugeram sa pregatesti o cupa de inghetata de ciocolata cu topping de vanilie sau de capsuni.

Surpriza! Este important ca totul sa fie o surpriza si el/ea sa nu banuiasca nimic pana va ajunge si va vedea totul pregatit. Un mic sfat ar fi sa schimbati la sfarsit patul cu alte locuri din casa, cum ar fi cada de baie, covorul sau chiar bucataria.