Home / Casa & Familie / Mireasa & Nunta / Coafuri mirese par scurt la moda

Coafuri mirese par scurt la moda

Fiecare mireasa isi doreste sa satraluceasca in cea mai speciala zi din viata ei. Nu conteaza ca ai parul scurt, nu toate miresele trebuie sa fie cu parul lung, fiecare dintre noi este unica si avem propria personalitate. Exista coafuri mirese par scurt mai in trend decat oricand, jucause si mai ales pline de naturalete.

Nu-ti va fi greu sa alegi pentru ca ai o varietate foarte mare de optiuni, insa trebuie sa iti aloci timp suficient din pregatirea nuntii pentru acest aspect. Fa-ti o programare la un stilist cu aproximativ 2 luni inainte de data nuntii si musai o proba de coafura inainte de marele eveniment.  Impreuna cu stilistul, luati in considerare si faptul ca trebuie sa se potriveasca cu forma feţei tale, textura parului tau, personalitatea ta si nu in ultimul rand, cu rochia de mireasa.

coafuri mirese, coafura, mireasa, 2011, 2012, par scurt, trend, nunta coafuri mirese, coafura, mireasa, 2011, 2012, par scurt, trend, nunta

Si pentru ca esti una dintre mirese cu parul scurt, s-ar putea sa te razbata un gand in care sa apelezi la aplicarea de extensii, aceasta ar fi o alta modalitate de a-ti aranja parul. Insa daca esti hotarata sa-ti lasi parul exact cum este, poti opta pentru diverse coafuri de nunta.

In general miresele cu par scurt opteaza pentru o coafura cu onduleuri in stilul retro, par usor aranjat si desigur accesoriile de par, care fac toata diferenta dupa cum vei vedea in imaginile urmatoare. Probeaza in fata oglinzii coronite cu strasuri, cu flori, clame fluturasi sau orice altceva crezi ca ti s-ar potrivi.

mirese cu parul scurt

Poate te intereseaza sa vezi si:

Exemplul perfect pentru mirese ultra-chic cu mici accesorii prinse in par:

coafuri mirese, coafura, mireasa, 2011, 2012, par scurt, trend, nunta

                    Coafuri mirese par scurt, coafuri mirese, coafura, mireasa, 2011, 2012, par scurt, trend, nunta

 

 

 

 

 

 

 

 

Un look de printesa alaturi de coronite delicate cu pietre sau flori si plasa:

coafuri de nunta

coafuri mirese par scurt

 

In general, miresele se dezvoleaza purtand o voaleta, insa poti transforma acest accesoriu in piesa centrala a coafurii tale: 

mireasa par scurt

 

Coronitele naturale sau artificiale cu flori ofera un look romantic mireselor cu parul scurt:

mirese cu par scurt

coafuri mireasa

Iata si un  top de 54 coafuri de mireasa AICI .

Daca te-a inspirat acest articol despre coafuri mirese par scurt, iti urez un eveniment de poveste cu oameni dragi alaturi!