Modele unghii mireasa

Modele unghii mireasa

Ziua nuntii este fara indoiala cea mai importanta zi din viata unei femei si un moment in care orice detaliu despre infatisarea noastra trebuie sa respecte note maxime. Incepand de la rochie, coafura, accesoriile si manichiura joaca un rol important in imaginea oricarei mirese. Desi, foarte la moda inca manichiura french si nude, totusi exista si alte modele unghii mireasa care se potrivesc pentru ziua cea mare:

Modele unghii mireasa - Mireasa & Nunta

Model mire si mireasa

model unghii mireasa

Reflecta decoratiunile cu mire si mireasa de pe tortul nuntii cu un model ce face un upgrade la manichiura frantuzeasca; e un model ce iese usor in evidenta, dar foarte finut.

Model cu o singura piatra aplicata

mirese si modele unghii

Un detaliu finut si usor perceptibil este manichiura neutra cu o singura piatra aplicata la baza fiecarei unghiute. Daca inelul de logodna este prevazut cu pietre, se va crea un efect maxim de stralucire.

 

Model french cu accente argintii

unghii mirese argintii

Adauga un plus de stralucire aspectului imaculat si finut al manichiurei french, punand accentul pe degetar cu o oja argintie.

 

Model cu sclipici

mirese cu unghii cu sclipici

Pentru miresicile ce prefera un look romantic, o manichiura simpla cu sclipici pulverizat aleatoriu in partea de sus a unghiutelor este exact look-ul pe care il cauta. Se potriveste un sclipici argintiu sau chiar auriu.

Model manichiura decorata cu pietre

model maniciura cu pietre

Atrage atentia ochilor curiosi asupra unghiilor tale, realizandu-ti o manichiura decorata cu pietre pe inelare; incrustarea unghiei cu pietre-diamant va oferi un plus de stralucire oricarei manichiuri frantuzesti.

 

Model contrast rosu-alb

maniciura rosu-alb

Trebuie sa fii o mireasa cu totul atipica daca te gandesti la un astfel de model unghii mireasa; rosu inseamna dragoste si pasiune, asadar esti inca in tematica unei nunti. Daca ai aranjamente florale rosii sau sala decorata cu rosu, alege aceeasi nuanta de rosu si pentru unghiile tale.

 

Manichiura french cu flori

manichiura french cu flori

Adauga un plus de rasfat unei manichiuri french, impodobindu-ti unghiile cu modele florale monocromatice ce au in mijloc cate o piatra. Natura e prin mainile tale!

 

Model manichiura dantelata

manichiura dantelata

A aplica insertii de dantela unghiilor tale este un detaliu care cu siguranta va fi remarcat de catre oaspeti, dar mai ales de fotografiile realizate close-up.

 

Maniciura french decorata cu pietre

french decorata cu pietre

O manichiura french va avea un plus de stralucire daca i se incrusteaza cateva pietricele de-a lungul modelului. Poti opta pentru toate degetele sau pentru un look minimalist, aplica pietre doar pe inelare.

 

Model cu varfuri stralucitoare

manichiura cu varfuri stralucitoare

Reinventeaza si adauga stralucire manichiurei monocrome adaugand o nota de stralucire varfurilor de unghii. Pentru un aspect reusit, alege ca lungimea de unghii sa fie cat mai mare. Poti opta pentru auriu daca nu-ti place argintiul.

 

Desigur ca pe langa aceasta lista de modele unghii mireasa insiruita mai sus, se poate purta orice fel de model de unghii, de orice culoare sau forma, dar care ii ofera miresei un plus de valoare.