Home / Beauty / Manichiura & Pedichiura / Manichiura de Craciun

Manichiura de Craciun

Puteţi să vă ornamentaţi unghiile cu Moş Crăciun, reni, căsuţă de turtă dulce, instalaţii de Crăciun, om de zăpadă sau chiar cu brăduţul decorat. Chiar dacă manichiurile  de mai jos vor putea părea dificil de realizat, vi le puteţi face chiar la voi acasă! Dacă credeţi că veţi întâmpina dificultăţi, chemaţi prietenele să vă ajute! Astfel veţi petrece şi o seară de neuitat cu fetele!

Iată câteva tipuri de Manichiura de Craciun:

1. Manichiură cu sclipici

Varianta numărul 1: Prima dată aplică pe fiecare unghie un strat din lacul de unghii ales de tine (orice culoare vrei tu). Înainte să se usuce, presară sclipici pe toate unghiile (sau foloseşte un lac cu sclipici, dar ai grijă să fie transparent). Nu contează ce culoare de sclipici foloseşti. Uscă unghiile cu uscătorul de păr. Acum termină designul aplicând un strat de lac incolor. Acesta va ţine sclipiciul şi astfel nici nu te vei zgâria. Lipeşte apoi pe fiecare unghie ornamente pentru unghii speciale de Crăciun: steluţe, brăduţi, etc.

 Manichiura de Craciun - Manichiura & Pedichiura

Varianta numărul 2: Foloseşte lac incolor pe fiecare unghie, apoi pe partea superioară (de unde începe să-ţi crească unghia) aplică sclipici roşu şi verde, pe o unghie roşu, pe una verde. Mai aplică o dată lac incolor peste, după care apucă-te de pictat instalaţii de Crăciun pe toată unghia. Fii creativă!

Manichiura de Craciun

 

2. Manichiură cu ştampile

Dacă nu ţi-ai cumpărat un set special cu ştampilă şi modele de Crăciun, poţi să-ţi creezi propriile tale ştampile acasă, din bureţi de baie pe care nu-i mai foloseşti. Tot ce trebuie să faci e să tai din buretele mare forme simple ca triunghiuri sau cercuri. Nu încerca să creezi forme complexe, pentru că cel mai probabil nu vei reuşi. Acum că ai ştampilele, aplică stratul de bază din lacul ales. După ce s-a uscat, pune lac pe ştampila din burete şi ştampilează-ţi unghiile. Dacă forma nu iese cum ţi-ai dorit, nu e nicio problemă! Ştampilează pe toată unghia să dai un efect mai special. Poţi de asemenea să ştampilezi doar partea superioară a unghiilor pentru a crea un efect de ninsoare.

  Manichiura de Craciun - Manichiura & Pedichiura

3. Manichiură îndrăzneaţă

Pentru cele care vor să meargă chiar mai departe cu decoratul unghiilor pentru Crăciun, vă invit să apelaţi la ştrasuri sau chiar la aplicarea unor decoraţiuni făcute dintr-o mixtură specială în forma dorită de voi. Astfel veţi avea unghii 3D! Vă puteţi asorta apoi bijuteriile sau chiar hainele cu unghiile create!

Manichiura de Craciun - Manichiura & Pedichiura

4. Manichiură simplă

Pentru cele care cred că nu sunt talentate în domeniul artistic, există o soluţie! Aplicaţi stratul de lac dorit de voi, apoi jucaţi-vă cu altă culoare desenând pe unghii orice doriţi: dungi, puncte, forme de sezon, etc. După aceasta, aplicaţi un strat de lac incolor pentru fixare.

Manichiura de Craciun - Manichiura & Pedichiura Manichiura de Craciun - Manichiura & Pedichiura

Acum aveţi nişte unghii pregătite de Crăciun! Enjoy!

PS: Senorita.ro va doreste un Craciun Fericit !!!