Home / Monden / Ce destinații de vacanță aleg vedetele și ce stil vestimentar preferă

Ce destinații de vacanță aleg vedetele și ce stil vestimentar preferă

Ce destinații de vacanță aleg vedetele și ce stil vestimentar preferă

Vara aceasta toată lumea se pregătește de plajă, munte și vacanțe exotice. Bronzul natural este la mare cautare în acest an, și unde altundeva ai putea obține un bronz intens și rezistent, dacă nu pe plajele însorite.

Dana Rogoz a plecat împreună cu familia sa în vacanță în Sicilia. Cunoscută pentru stilul său vestimentar întotdeauna impecabil și spectaculos, Dana nu s-a abătut de la costumele de baie care îi pun în evidență silueta, combinand un costum de baie dintr-o singură piesă cu o camașă albă, vaporoasă.

“Anul acesta am realizat cat de sexy pot fi costumele de baie întregi. Cu o cămășă largă,  deschisă și cu o pereche de espadrile în picioare, ma simțeam de-a locului, ca și cand întreaga fermă era a familiei noastre,” a povestit Dana pe blogul ei.

 

Pe de alta parte, Adela Popescu, mamica de baiețel și viitoare mămică tot de băiețel, a ales să petreacă cateva zile romantice alături de soțul său, Radu Valcan, în Barcelona. Aceasta a fost prima lor vacanță fără baietelul lor, Alexandru. Vedeta a strălucit într-o rochie lejeră, neagră, care îi lasa burtica de gravidă la vedere. Ea a ales outfit-uri comode, simplu accesorizate, mai mult un stil vestimentar boho.

“ Escapada nostră romantic a debutat cu peripeții. Parcă trebuia sa demonstrăm ca ne dorim suficient de tare sau ca era un drept meritat. Să vă povestesc. Am fost coborați din aeronavă și rugați să așteptăm noi instrucțiuni.

După mai mult de două ore de bănănăit prin incertitudini și aeroport, ne-au îmbarcat în alt avion, pesemne că celălalt avusese o defecțiune imposibil de reparat în timp util. Taxiurile erau în grevă în Barcelona, așadar cozile la metrou și autobuz nu se mai terminau, “ a povestit vedeta pe blogul ei.

Aceasta nu este singura vacanță pe care Adela o are vara aceasta, vedeta urmand să plece în Grecia.

 

Laura Cosoi, proaspăt mamică a unei fetițe, speră să poată petrece cateva zile de vacanță în această vară. Vedeta și-a reîmprospătat recent look-ul, în materie de hairstyle. Totodată, Laurei nu îi lipsesc din garderobă hainele comode, din materiale vaporoase, din bumbac sau in.

Aceste două materiale le alege și pentru fetița sa, postand pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu fetița sa îmbrăcată în diferite rochițe chic.

stil vestimentar al Laurei cosoi

În  ceea ce privește vacanța, Laura o să cantărească bine ofertele, pentru a alege cea mai bună opțiune și pentru fetița ei.

“Bineînțeles, că acum, cand Rita e mică, ne reconsiderăm total opțiunile de cazare și ne gandim să avem toate facilitățile și pentru ea,” a spus vedeta pe blogul personal.

Vedetele, în vacanță, aleg întotdeauna un stil vestimentar care să le pună în evidență și să le facă să strălucească.