Home / Monden / Cum a evoluat stilul vestimentar al Ducesei de Sussex

Cum a evoluat stilul vestimentar al Ducesei de Sussex

Cum a evoluat stilul vestimentar al Ducesei de Sussex

După casatoria cu Prințul Harry al Marii Britanii, Meghan Markel, fosta actriță americană care a jucat în celebrul serial Suits, a renunțat la multe dintre hainele pe care le avea în garderobă și care nu se potriveau cu protocolul strict al Casei Regală. Printre piesele vestimentare pe care nu va mai avea voie să le poarte, se numără: jeanșii, pe care ii purta foarte des inainte, rochiile scurte sau cu umerii goi, pantalonii scurti.

Cum a evoluat stilul vestimentar al Ducesei de Sussex - Monden

Conform revistei Avantaje.ro, rochia purtata de Meghan la trei zile după nuntă s-a vandut ca painea caldă, stocul fiind epuizat în numai o zi. Ducesa a purtat rochia la petrecerea organizată în cinstea Prințului Charles.  Aceasta era roz pal, cu triplu voal și maneci transparente.

Deși este nou venită în familia regală, a reușit să se facă repede plăcută de fanii casei regale și chiar de Regină, pe care a însoțit-o la un eveniment în spațiul public. Această a avut privilegiul de a participa la eveniment împreună cu Regina Marii Britanii imediat după nuntă, ocazie pe care cumnata sa Kate Middelton nu a avut-o. S-a putut bucura de popularitate și a primit dragostea britanicilor, chiar dacă ea este de origine americană și este o femeie divorțată.

Totuși, trebuie specificat că Ducesa nu a renunțat complet la stilul vestimentar cool, ba mai mult decat atat ea a fost surprinsă în panataloni la meciurile de polo ale soțului sau la meciurile de tenis unde a participat alături de cumnata sa.  Meghan a surprins plăcut publicul,purtand fie panataloni skinny negri, fie o pereche de pantaloni largi dintr-un material vaporos, la care a știut să asorteze perfect o camașă, ochelari de soare și o pălărie.

Încă de cand s-a logodit cu Prințul Harry, Meghan Markle a cucerit publicul prin simplitate. A renunțat la machiajul strident, la accesorii opulente, și a optat pentru culorile nude, în materie de make-up, croieli simple, dar totodată elegante și rafinate,  în materie de vestimentație.