Biscuiti saturosi cu mere fara gluten

Am testat multe retete de biscuiti fara gluten , de regula cu fructe de sezon, si acestia pot spune cu mana pe inima ca mi-au lasat gura apa numai cat i-am vazut in poza. Sunt un adevarat succes pentru cei mici, care ajung sa ii savureaze la gustare sau chiar mic dejun cu lapte /iaurt.

Si ceea ce e mai important este ca se prepara in cateva minute si sunt fara gluten.

Iata ingredientele de care ai nevoie, reteta inspirata dupa @ladygateste, insa am schimbat cateva ingrediente si tot a iesit un deliciu:

Biscuiti saturosi cu mere fara gluten

-1 ou

-2 mere rase

-80g unt topit

-3 linguri cu varf faina de migdale

-130 g fulgi de ovaz fara gluten

-5 g praf de copt

-un pic de esenta de vanilie

-1 lingura unt de arahide

-1 lingurita de scortisoara

-fulgi de migdale pentru decor

 

Metoda de preparare:

biscuiti fara gluten

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o compozitie inchegata, se ia cu cate o lingura din compozitie si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se presara deasupra la fiecare biscuite cativa fulgi de

migdale. Se aplatizeaza putin biscuitii sa nu fie prea inalti si se dau la foc la 180 grade pentru 10-15 min (sa fie maronii).

Acesti biscuiti saturosi cu mere fara gluten sunt la indemana oricrei mamici, cand nu vrei o gustare prea dulce pentru cei mici, insa vrei sa le pui foamea la cale pana la urmatoarea masa.