Home / Diete & Health / Despre Skechers ShapeUps

Despre Skechers ShapeUps

Producătorul acestor pantofi miraculosi (Skechers) pretinde: “ShapeUps sunt pantofi funcţionali, cu deosebite capacităţi tehnice, concepuţi pentru a veni în întâmpinarea sănătăţii şi comfortului posesorului”.

Cel mai mare AVANTAJ este acela de a putea fi în formă fără a pune piciorul într-o sală de sport. Fiţi în formă cu ShapeUps by Skechers în timp ce vă plimbaţi sau în timp ce staţi în picioare. ShapeUps sunt proiectați in ideea de a schimba felul in care mergi. Talpa cu inserții speciale si cu o forma rotunjită, simulează „mersul pe nisip in picioarele goale.”

Chiar daca nu este 100% adevărat, trebuie sa recunosc ca este foarte aproape. Mersul cu Shape-Ups aduce în mare măsură cu mersul pe nisip. Cand pășesc, talpa moale imită cu succes senzația de călcâi care se afundă, iar efortul depus la fiecare pas pentru a călca pe conturul rotund al tălpii este aproape același cu senzația pașilor prin nisip.

ShapeUps

Cu toate că mersul cu Shape-Ups este mult mai comod decât mersul prin nisip, talpa fiind mai moale si lipsind senzația neplacută de nisip printre degete, trebuie subliniat ca ambele cazuri implică un plus de efort si o permanentă grijă pentru pastrarea echilibrului. Punct caștigat pentru ShapeUps!

După ce i-am folosit, concluzia mea este că, in timpul mersului, Shape-Ups iți lucrează mușchii picioarelor,  feselor si abdomenului, mușchi care de fapt lucrează in permanență pentru păstrarea echilibrului. Nu am simțit niciodata solicitarea acestor mușchi în timp sau după ce am mers cu alt tip de pantofi.

Mi-a luat cam două zile pana m-am obișnuit cu senzația ciudată. Frustrarea din prima zi s-a transformat insă în surpriză placută cand după primele 20 de minute de mers mi-am simțit mușchii ca după o oră de sală.

Asadar, daca nu ai timp de sala in fiecare zi, o achizitie cu ShapeUps te va ajuta sa te mentii in forma fara prea multe eforturi si transpiratie. Muschii tai vor fi cei mai bucurosi!