Home / Fashion / Health & Fitness / Remedii rapide pentru mahmureala de a doua zi

Remedii rapide pentru mahmureala de a doua zi

Remedii rapide pentru mahmureala de a doua zi

Si daca ai comis-o in tinerete sau te-ai lasat dusa de val cu cateva paharele de alcool in plus, atunci stii cu siguranta ce e mahmureala. Acea stare de treaza si nu prea, insotita de dureri de cap, vome si dureri de oase. Pentru a te simti mai bine in primele ore dupa distractie, exista cateva remedii rapide pentru mahmureala de a doua zi care par sa dea roade.

remedii rapide mahmureala

1/ Ideal ar fi sa ramai cat mai mult lenevind in pat, eventual incearca sa te alimentezi cu un mic dejun consistent -omleta, ou, sunca- si o cafea tare fara lapte.

2/ Iesi la o plimbare in aer liber care te ajuta sa-ti oxigenezi creierul si-ti reda pofta de viata.

3/ In cazul femeilor se poate incearca un machiaj anti-mahmureala. Da, exista asa ceva, sau poate ca deja l-ai practicat fara sa stii. Corpul si tenul tau vor fi destul de dezhidratate, asadar, vei avea nevoie de o crema ultrahidratanta specifica tenului tau. Inainte de aplicarea fondui de ten, evidentiaza buzele sau ochii.

Asta ar fi pentru exterior, iar pentru interiorul ochilor, poti folosi picaturi hranitoare pentru ochi, cu rol de hidratare si trezire la viata.

 

picaturi hranitoare pentru ochi

Nu folosi pudra in nici un caz, deorece tenul tau va fi si mai uscat decat este. Apeleaza la un fond de ten lichid, eventual o crema BB sau CC care hraneste, acopera si protejeaza pielea de radiatiile soarelui.

Prea palida inca? Aplica un blush in jurul obrajilor (numai daca este cazul), si apoi indreapta-ti atentia spre evidentierea buzelor sau a ochilor. Ochii ii poti rimela usor si poti aplica un contur drept (fara o mana tremuranda si stangace) care nu-ti fac ochii mici ca de chinezoi,  ci mai mult ii vor pune in lumina ‘buna’. Daca nu, cel mai usor, da-te cu un ruj de culoarea rosie sau rosu caramiziu si esti ca noua.

evidentierea buzelor sau a ochilor

4/ Alte remedii rapide pentru mahmureala de a doua zi includ desigur si podoaba capilara, care daca nu este proaspat spalata, va deveni uleioasa si imbacsita. Gasesti solutia in minunatele sampoane uscate ca cele gen de la Baptiste, le spaiezi la radacina, dai cu degetele prin par si gata volumul.

Tu ce alte remedii rapide pentru mahmureala ai mai putea adauga?