Cum sa iti vopsesti parul acasa ?

Cu siguranta ca nu esti singura care isi vopseste parul acasa, economisind de cele mai multe ori banuti. Poate ca prima data nu-ti iese ca salon, insa pentru o culoare nu prea pretentioasa, poti sa incerci si acest pas.

Pasi despre cum sa iti vopsesti parul acasa ?

– pentru o nuanta inchisa este indicat oxidantul de 6%, acesta agreseaza cel mai putin parul;
– daca iti doresti o nuanta mai deschisa alege-l pe cel de 9%;
– daca ai norocul sa ai o prietena cu experienta in vopsirea parului si iti propui o decolorare a acestuia cu pudra decoloranta, atunci foloseste un oxidant de 12%, cel mai puternic si mai agresiv.

Cum sa iti vopsesti parul acasa ?

Odata ce ai ales vopseaua si oxidantul, nu te grabi sa te vopsesti imediat. Testeaza mai intai vopseaua, aplicand-o pe o suvita din spatele urechii. Dupa ce ai spalat-o asteapta 48 de ore pentru a vedea daca nu are efecte adverse.

In cazul in care ai fire albe, nu folosi produsele semipermanente. Chiar daca acestea sunt mult mai blande cu parul tau, nu au o putere de acoperire la fel de mare ca si cele permanente si firele albe vor fi la fel de vizibile ca la inceput. Pentru o culoare reusita, evita sa te folosesti de resturile de la vopselele anterioare. Tine cont ca vopseaua de par trebuie sa fie cat mai proaspata.

vopsitul parului singurica

In plus, nu iti vopsi parul nici inainte si nici dupa un permanent. Acesta este destul de agresat de catre solutia de permanent si nu va rezista la o vopsire intr-un interval scurt de timp. Asteapta cel putin doua saptamani pentru acest lucru.

Pentru a te bucura de o adevarata reusita in vopsitul parului singurica, urmeaza acesti pasi despre cum sa iti vopsesti parul acasa si rezultatele vor fi maxime.