Home / Beauty / Body & Skin / Prestige Deluxe – Vopsea de par

Prestige Deluxe – Vopsea de par

Pentru par mult mai matasos si stralucitor, asigura-te ca cel putin o data la trei luni aplici o vopsea de par sau un nuantator. Un exemplu de vopsea intalnita in baia doamnelor este Prestige Deluxe.

Iata cateva puncte forte ale acesteia:

-Culoare sclipitoare – nanopigmentii penetreaza usor firul de par colorând în mod unic si incredibil firul de par.

-Ingrijire delicata – combinatia speciala de proteine din matase si perle, actioneaza asupra parului intensificându-i culoarea, conferindu-i delicatetea matasii si stralucirea perlelor.

Cum procedam?

Acest pachet este suficient pentru o singura colorare în cazul parului mediu ca lungime. Daca aveti parul lung si sunteti la prima vopsire, trebuie sa folositi 2 pachete de vopsea. Spalarea parului cu sampon înainte si dupa colorare nu este necesara, întrucât crema contine suficienti agenti de spalare.

 

Care sunt rezultatele?

Rezultatul colorarii depinde mult de culoarea naturala a parului si de perioada de mentinere a vopselei pe par. Daca parul este deja degradat datorita permanentului sau decolorarii, atunci reduceti timpul de expunere la vopsea cu 5 minute. Pentru rezultate deosebite se recomanda utilizarea aceleiasi nuante de mai multe ori, succesiv la intervale de cel putin 25 zile.

vopsea de par

Testul de sensibilitate:  cu 48 de ore inainte de aplicare, verificati-va sensibilitatea pielii la ingredientele active. Curatati cu spirt o portiune restrânsa pe partea interna a cotului si aplicati putina vopsea. Daca zona nu se irita, puteti folosi vopseaua crema. Precautii: Contine peroxid de hidrogen, amoniac, fenilendiamina, alfa- naftol rezorcina.

 

Reguli de precautie:

-Nu se aplica daca parul a fost tratat anterior cu Henna.

-Nu se foloseste pentru colorarea genelor si sprâncenelor.

-Folositi manusile protectoare si protejati-va hainele în timpul vopsirii.

-Adaugati vopseaua din tub si continutul plicului cu Liquid Silk în recipientul de plastic în care se afla oxidantul.

-Nu folositi instrumente metalice pentru amestecare sau aplicare.

-Agitati bine continutul pâna când amestecul devine omogen.

Pasi pentru decolorarea parului: 2/3 din vopsea Prestige Deluxe nr 500 se aplica uniform cu ajutorul aplicatorului pana la 2-3 cm de la radacina si se lasa sa actioneze 30 minute. Apoi, se aplica restul de vopsea si cu ajutorul unui pieptene, se întinde amestecul pe toata lungimea parului si se lasa sa actioneze numai 15 minute.

Pasi pentru decolorarea parului numai la radacina: se aplica vopseaua Prestige Deluxe nr 500 numai la radacina si se mentine 30-35 minute.

Dupa ce vopseaua si-a facut datoria, e timpul sa ne clatim parul si sa aplicam uniform balsamul, care va avea efect intensificator asupra culorii, se maseaza si se lasa  sa actioneze 3-5 minute.

 

Pachetul contine: 1. aplicator cu oxidant -55ml 2. tub de vopsea crema – 55ml 3. plic cu balsam – 25ml 4. plic cu Liquid Silk- lichidul cu proteine din matase si perle 5. o pereche de manusi