Avem FARMEC in Bacau!

Farmec- binecunoscutul producator de produse cosmetice romanesti, si- a deschis primul magazin Gerovital in sistem de franciza la Bacau. Portile magazinului au fost deschise pe data de 11 iunie, marcand astfel un nou inceput pentru aceasta companie cu capital 100% romanesc.

sistem de franciza
Foto: monitorulcj

Asadar, avem FARMEC in Bacau datorita doamnei Gabriela Hancu, o veterana a acestor produse cosmetice, care in timp i-au castigat increderea si a devenit partener de business a acestui producator foarte puternic. Trendul ascendent al vanzarilor inregistrate in ultimii trei ani, au determinat compania sa creeze noi oportunitati de business pentru potentialii antreprenori introducand sistemul de franciza.

Industria produselor cosmetice a inregistrat un boom in ultimii ani si datorita preocuparii tot mai atente a genului feminin, cu privire la stilul de viata si stima de sine. Compania Farmec s-a mentinut in topurile preferintelor acestora, concurand cu alte 30 de tari la nivel international, diferentiindu-se prin inovare continua si grija pentru frumusetea naturala.

avem farmec in bacau

Suntem mandri sa auzim ca acest brand romanesc impresioneaza o lume intreaga, dar si pe romancele noastre prin existenta celor 8 magazine Farmec din tara si a celor 20 de magazine Gerovital+ 1 (cel deschis recent la Bacau).

Daca nu ai timp de vizitat magazinele Farmec, poti foarte usor sa intri online pe pagina lor farmec.ro si vei putea rasfoi in tihna produsele de infrumusetare, citi articolele de frumusete sau chiar sa urmaresti video-urile de prezentare.

Avem FARMEC in Bacau si in toata tara, pentru ca alegem sa cumparam romaneste!

 

 

Vezi de asemenea si

de-ce-femeile-destepte-nu-au-succes-in-dragoste

De ce femeile deștepte nu au succes în dragoste?

V-ați întrebat vreodată de ce femeile deștepte nu au succes în dragoste? Este de ajuns …

Idei de crestere plante la pervazul ferestrei - Decor - Plante - Animale

Idei de crestere plante la pervazul ferestrei

Idei de crestere plante la pervazul ferestrei Cu totii ne dorim sa avem o gradina …