Home / Fashion / Recomandari Online / 10 modele de pantaloni evazati casual

10 modele de pantaloni evazati casual

10 modele de pantaloni evazati casual

Prezentarile de moda de anul acesta, Celine si Louis Vouiton ne-au readus in atentie stilul anilor ’70 cand toata lumea, barbati si femei purtau pantaloni evazati casual. Ce sa mai pomenim de celebrul Elvis Presley care purta acest model de pantaloni in toate concertele sale!

Daca cauti o schimbare in tinuta ta ‘smart’, atunci poti adauga printre celelalte elemente, acesti pantaloni evazati casual. Depinde foarte mult de materialul din care sunt confectionati, insa sunt deosebit de comozi, merg perfect cu o bluza eleganta si cu pantofi cu toc in general.

Cui se potrivesc? Te intrebi, nu trebuie sa fii inalta si slaba pentru acest tip de pantaloni? Nu neparat, pana si persoanele minione ca Brigitte Bardot le-au purtat si au stiut cum sa-si completeze stilul, fara a parea ca ‘intra la apa’.

Pentru acelea dintre voi mai mici de inaltime, ideal ar fi sa optati pentru pantaloni evazati casual cu talie inalta care dau impresia de picioare lungi. Si in loc de pantaloni extra evazati, cauta un efect de evazare ceva mai relaxat si nu foarte accentuat.

Alte detalii? Lungimea acestor modele de pantaloni evazati nu trebuie ‘sa mature podelele’, ci usor taiati, eventual sa se vada gleznele -un update fata de stilul anilor ’70. Plus ca sunt mult mai versatili cu aceasta lungime, caci asa pot fi purtati chiar si cu slapi pe timp de vara. Cat despre incaltarile potrivite la birou, probabil ca stii ca merg la orice, de la toc mare pana la toc mediu.

Acest articol contine link-uri de afiliere. Aceasta nu afecteaza in nici un fel continutul acestui articol. Pentru comenzile realizate pe site-ul inpuff.ro veti obtine 10 % reducere folosind codul de comanda SENORITA10

Pantaloni evazati din catifea

pantaloni-evazati-din-catifea

Probeaza-i>>>

 

Pantaloni evazati albastri

pantaloni-evazati-albastri

Probeza-i>>

 

Pantaloni din piele evazati

pantaloni-evazati-taiati

Probeaza-i>>

 

Pantaloni lungi croi evazat

pantaloni-lungi-croi-evazat

Probeaza-i

 

Pantaloni evazati rosii

pantaloni-evazati-rosii

Probeaza-i>>

 

Pantaloni kaki evazati cu curea

pantaloni-kaki-evazati-cu-curea

Probeaza-i>>

 

Pantaloni office evazati

pantaloni-office-evazati

Probeaza-i>>

 

Pantaloni largi evazati

pantaloni-largi-efect-evazat

Probeaza-i>>

 

Pantaloni negri de birou evazati

pantaloni-negri-de-birou-evazati

Probeaza-i>>

 

Pantaloni eleganti kaki cu croi evazat

pantaloni-eleganti-cu-croi-evazat

Probeaza-i>>