Home / Casa & Familie / Decor - Plante - Animale / Cum e sa ai un birou colorat la locul de munca?

Cum e sa ai un birou colorat la locul de munca?

Esti o persoana suficient de norocoasa care lucreaza de acasa? Probabil nu ai fi singura, in tara noastra existand multe femei, in special mamici, care decid sa fie active si pe perioada postnatala aducandu-si indatoririle de la serviciu, acasa. Insa acasa, nu e tocmai un mediu de lucru minunat, mai ales daca nu esti suficient de organizata: suna soneria, plange copilul, ti se face foame, aspira vecina etc. Asadar, a lucra de acasa nu e deloc usor, insa cu putina imaginatie, poti sa iti creezi exact atmosfera de lucru pe care o aveai la serviciu incepand cu: o lista clara cu sarcini de indeplinit, dat telefonul pe silentios, inchis usa camerei si amenajarea acesteia cu un birou colorat prevazut cu multiple sertare organizatorice. 

Trendul de amenajare a unei incaperi de lucru cu un birou colorat este in crestere, il intalnim in special la studiourile de grafica, in salile de asteptare ale unor clinici, la gradinite sau scoli si la sediile unor firme care vor sa fie un pic altfel fata de restul etc. Acum te intreb, de ce alegi un birou colorat in detrimentul unui mobilier clasic?

Acest articol contine link-uri de afiliere. Aceasta inseamna ca daca cumperi produsele accesand pozele de mai jos, fara vreun cost suplimentar pentru tine, eu voi obtine un mic comision ce imi va permite mentinerea acestui blog. Multumim anticipat!

 

birou colorat galben

scaun birou galben

 

birou gri deschis

scaun gri de birou

 

De regula, fie ca lucrezi de la firma sau de acasa, un angajat trebuie sa lucreze in medie cate 8 ore pe zi de luni pana vineri. Atmosfera creata la locul de munca poate avea un impact pozitiv sau negativ asupra muncitorilor firmei. Pe langa colectivul format, mobila aleasa in umplerea spatiului de lucru are un rol important in realizarea unui loc de munca energic, organizat si cu rezultate bune.

birou colorat roz

scaun birou roz

Mobilierul de la locul de munca trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa fie estetic si comfortabil. Degeaba are un design wow daca la fiecare 2 ore te ridici si simti dureri de spate.  De mentionat ca atunci cand faci aceasta investitie, cauta furnizori cu prestigiu pe piata ce vand mobila de calitate si ofera inclusiv servicii post-vanzare, in caz ca trebuie reparat ceva.

birou neon

scaun verde de birou

Daca se intampla sa ai in familie fetite sau chiar tu esti mama de fete, atunci cu siguranta stii ce inseamna un birou colorat. Fetitele au fost dintotdeuna atrase de culori calde de roz sau violet in camera lor. Si nu e ceva rau, din contra, inca de mici ele stiu exact sa-si personalizeze camera. Acest lucru trebuie facut si la bicoul tau, fie ca e acasa sau la firma.

Alegerea unui birou colorat se face in concordanta cu meseria pe care o practici, de exemplu pentru un contabil sau informatician se potriveste mult mai bine un mobilier in culori neutre, in timp ce un pictor sau un fotograf poate alege nuante cat mai deschise.

birou colorat portocaliu

scaun ergonomic portocaliu

 

Plus ca putina culoare nu va face rau nimanui, mai ales colegilor de munca.  Pentru a nu insista doar cu o culoare, poti opta pentru mobilier in culori contrastante ce ies foarte usor in evidenta      (rosu-negru, portocaliu-negru). Stim cu totii cat de deprimanta e atmosfera din spitale din cauza peretilor albi si a mobilierului maro uneori deteriorat. Nimeni nu vrea aceasta imagine acasa sau la locul de munca. Biroul tau va fi cartea ta de vizita pentru clienti, sefi si ceilalti angajati.

birou colorat albastru

scaun birou ergonomic

 

De ce un birou colorat la locul de muncat? Pentru ca timpurile s-au schimbat si configuratiile mobilierului static sunt date de mult uitarii. Un spatiu modern de birouri trebuie sa fie bine aranjat si inovator cu un mobilier colorat, comfortabil si ergonomic.

Acum, ce culoare ti-ar placea sa aiba biroul tau?