fbpx
Home / Monden / Energy Cosmetic în România

Energy Cosmetic în România

 

Începând cu luna noiembrie 2010 gama de produse Energy Cosmetic este prezentă spre comercializare şi în România, produsele putând fi comandate de pe pagina web a distribuitorului (www.energy-cosmetic.ro). Ei bine … ce sunt produsele Energy Cosmetic?

Energy Cosmetic sunt produse dermato-cosmetice de înaltă clasă dezvoltate în mediu clinic şi prin teste de laborator complexe în decursul a peste 10 ani de cercetare în clinica de dermatologie şi boli de mediu din Neukirchen, Germania.  Produsele Energy Cosmetic se deosebesc de toate celelalte produse concurente ale unor nume mari din domeniu prin faptul că au luat naştere efectiv în tratamentul clinic al afecţiunilor dermatologice şi alergologice printr-un proces de selectare a unor substanţe active conform unor principii ce tratează cauza şi nu efectul şi nu sunt, spre deosebire de toate acestea, rezultatul unor „căutări” comerciale.

Energy Cosmetic în România 1

Creatorul acestora, Prof. Dr. John Ionescu, unul dintre cele mai importante nume în comunitatea medicală şi universitară internaţională, este cunoscut în special pentru metodele sale de tratament integrat al afecţiunilor dermatologice şi alergice fără citostatice, cortizon şi radiaţii, metodele sale de diagnosticare şi tratament constituind obiectul a nu mai puţin de 180 lucrări ştiinţifice de specialitate.

De ce Energy Cosmetic?

Pentru că sunt produse de o calitate ireproşabilă ce prezintă o combinaţie unică de agenţi ce aduc aport energetic la nivel celular, precum şi ingrediente cu rol regenerativ şi de echilibrare metabolică şi imunologică. Pentru că sunt produse ce nu conţin conservanţi, coloranţi, parfum sau hormoni şi sunt bine tolerate de către toate persoanele cu orice tip de piele şi în special de către cele cu epiderma foarte sensibilă la factorii de mediu.
Pentru că sunt produse recompensate cu calificativul maxim de către unul dintre cele mai exigente institute de audit din lume, Dermatest Germania.  
Linia de produse Energy Cosmetic

Gama de produse Energy Cosmetic este alcătuită din 6 produse fiecare destinat unui anume scop: CELL Energy (revitalizare şi stimulare celulară), ENERGO Repair Complex (antirid, anticearcăn, anti-aging), SLIM & SHAPE Body Lotion (anticelulitic, antivergeturi), SOLARIS SPF 25 (protecţie solară, anti-photo-aging), Energy Emulsion (protecţie zilnică şi regenerare) şi Equiderm Plus (supliment nutritiv, detoxifiant).

 

fashion-24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

chic-diva.ro