Cauti cadoul perfect pentru baieti? Este simplu: jucarii si masinute Hot Wheels

Cauti cadoul perfect pentru baieti? Este simplu: jucarii si masinute Hot Wheels

Jucarii si masinute Hot Wheels. Ce sunt acestea si la ce folosesc? Daca nu aveti copii, baieti evident, cu siguranta nu stiti. Nu-i nimic grav, nici eu nu stiam pana zilele trecute. Acum, insa, am aflat ca jocurile cu hot wheels sunt chintesenta vietii de pusti. Si nu glumesc deloc.

 

Weekendul care tocmai a trecut am fost invitata la ziua copiilor unor prieteni. Baieti, gemeni si deosebit de frumosi. Ca si parintii lor, de altfel. Dupa ce m-am framantat timp de cateva zile gandindu-ma la ce cadou sa le iau, am decis sa merg direct la sursa si sa intreb parintii ce le-ar placea. Nu de alta, dar ar fi fost destul de ciudat sa apar cu o carte care nu va fi niciodata citita, un puzzle care nu va fi niciodata deschis sau un pistol de jucarie ce nu va fi niciodata folosit. Raspunsul a venit imediat, ca o furtuna: „Clar, masinute hot wheels. Sunt pasiunea lor de ceva vreme, se joaca mereu cu ele”.

 

Mi-am notat rapid „masinute hot wheels” in agenda (caci ma temeam sa nu uit numele, nu de alta) si am purces la investigat. Cu aceasta ocazie am aflat ca exista o varietate incredibila de jocuri cu hot wheels: de la machete de masinute hot wheels, la garaj hot wheels si pana la circuit hot wheels. Iar modele de masinute Hot Wheels cred ca sunt ….cateva mii. De peste 50 de ani firma Hot Wheels lanseaza in jur de 200 de noi modele pe an, unele dintre ele cu adevarat spectaculoase, cumparand licenta de „miniaturizare” de la cele mai importante companii auto. Ba chiar au aparut si filme sau jocuri video sub marca lor. Iar adultii au inceput si ei sa le colectioneze pe cele mai vechi sau celebre, totul devenind o veritabila industrie.

 

Marturisesc ca am pierdut cateva ore citind si vazand diverse tipuri de masinute hot wheels, apoi garaje hot wheels si, evident, circuite hot wheels, pana cand toate se invarteau in capul meu mai ceva decat rotile masinilor de curse. Asa ca am decis sa revin la sursa si sa intreb din nou: „Ce anume imi recomandati sa le iau?”. Raspunsul nu s-a lasat deloc asteptat: „Un circuit electric Hot Wheels. Au deja unul, dar colectia lor de masinute e deja mare si nu le mai ajunge”. Evident ca m-am conformat, fericita sa finalizez aceasta misiune atat de delicata.

jucarii si masinute Hot Wheels

 

Bucuria gemenilor, cand au vazut cadoul, mi-a demonstrat ca, intr-adevar, traisem in ignoranta pana atunci si nu stiam ce inseamna efervescenta de a avea jucarii si masinute Hot Wheels. Chiar acolo, pe podeaua locului de joaca unde avea loc petrecerea, au asamblat circuitul, au desigilat 2 masinute primite si ele cadou (caci mai fusesera si alti invitati atat de prevazatori incat sa ceara sfaturi de la parinti) si l-au testat impreuna cu ceilalti copii. Trebuie sa recunosc ca foarte rar mi-a fost dat sa vad o asa bucurie sincera, cum doar copiii sunt capabili sa o exprime.

 

In concluzie, daca vrei cadoul perfect pentru baieti, incearca jucarii si masinute Hot Wheels si pe Maxitoys.ro. La mine a functionat fara probleme.

 

Vezi de asemenea si

de-ce-femeile-destepte-nu-au-succes-in-dragoste

De ce femeile deștepte nu au succes în dragoste?

V-ați întrebat vreodată de ce femeile deștepte nu au succes în dragoste? Este de ajuns …

Rosteste 'multumesc' mai des - Relationships

Rosteste ‘multumesc’ mai des

‘Multumesc’ este unul dintre cele mai importante cuvinte din oricare limba, adeseori folosit mai des …