Bani online in 2011

Cum sa faci bani pe net si idei de afaceri cu bani putini sunt cu siguranta unele dintre cele mai cautate informatii pe internet la ora actuala, iar la marea majoritate dintre ele nu trebuie sa depuneti mare efort.
Deci poti face bani online usor si chiar bani multi, daca le aduni una cu alta, totul tine de rabdare. Sunt sigura ca nu sunt singura care incerca sa mai faca rost de inca un venit suplimentar pe langa salarul obisnuit, sau poate chiar sa-si castige existenta muncind usor si fara stres de acasa. Iar daca si tu esti una dintre aceste persoane, atunci te invit sa descoperi cateva metode cu care poti face bani pe net foarte usor. Una dintre cele mai apreciate metode de a face bani in mediul online este metoda lui Gomez Peer.
bani online

Gomez Peer este un program care foloseste calculatoarele din intreaga lume pentru a testa eficienta anumitor siteuri ale celor care platesc pentru astfel de teste, in schimbul acestui serviciu tu esti platita. Acest program ruleaza in background, el nu va deschide sau afisa ferestrele web-siteurilor pe care le testeaza, in schimb, atunci cand lucreaza vei vedea in fereastra aplicatiei ca este afisat processing la current activity, altfel va afisa waiting in cazul in care asteapta unitati de procesat.

Deci, practic voi, il instalati in calculator si acest program apare sub forma unei ferestre mici, iar el merge singur. Nu trebuie sa dati voi click-uri sau sa va pierdeti timpul cu acesta. Banii se fac singuri cu Gomez Peer
Vei fi platit 10 centi pentru fiecare zi in care calculatorul tau este conectat la internet 20 de ore.  Aceasta ar fi  prima metoda, care sunt sigur ca este foarte usoara pentru voi toti.
bani pe net
My Homepages Friends este o alta metoda foarte simpla cu care poti sa faci bani online foarte usor. Asa mai pe scurt,  trebuie practic doar sa cauti pe internet cuvintele pe care le cauti in mod normal. Doar ca trebuie sa inlocuiesti Internet Explorer, Mozilla, sau orice folosesti tu cu acest Myhpf.
Sa zicem ca faci 100 de cautari pe internet zilnic, iar pentru aceste cautari, vei fi platit aproximativ cu 20 de lire sterline. Iar daca cautarile tale vor fi la fel de multe, sau chiar mai multe, la sfarsitul lunii, te poti bucura de ceva bani.  Banii de la My Homepages Friends ii vei primi prin PayPal, la fel ca cei din metoda anterioara.
O alta metoda asemanatoare cu My Homepages Friends este cea cu MilkyWayClicks, la care vei fi platita pentru cautarile pe internet si in plus ca vei fi platita si pentru click-uri pe reclame daca doresti si ai timp. Si cu cat esti mai interesata sa faci mai multi bani, cu atat mai mult vei cauta pe internet si vei da click-uri pe reclame. Nu este vorba de un program care trebuie instalat, nu este virus, nu este spyware si calculatorul tau nu se va umple de popup-uri sau reclame.
Banii primiti pentru fiecare click dat pe reclama variaza in functie de cat liciteaza acel site, dar daca mai ai cativa prieteni dornici de a face bani online, atunci iti recomand sa-i inviti si vei fi platita cu 10% din castigurile lor, fara a face nimic, doar sa-i inviti la acest program MilkyWayClicks. Cu cat sunt mai multi cu atat veniturile tale vor fi mai mari, iar tu vei putea ajunge sa faci bani pe net fara a face nimic, doar sa le recomanzi prietenilor tai aceasta metoda superba de a face bani.
Daca nu te-a surprins nici una dintre aceste metode, ce ai zice sa incerci cariera de blogger, in care scrii articole despre diverse subiecte, faci poze in legatura cu subiectul respectiv si daca esti norocoasa faci reclama anumitor produse.
Sper ca astazi cu ocazia acestui articol sa ajungeti sa faceti si voi banii doriti, intr-un mod cat mai usor.

 Tu ai vrea sa castigi bani online?