Home / Fashion / Trenduri / Salopetele sunt la moda in 2011

Salopetele sunt la moda in 2011

Tendinţele jucause si extrem de feminine sunt printre cele mai fierbinti tendinţe din această vară. Aceste piese super elegante şi confortabile pot fi vazute peste tot pe podiumuri şi la moda străzii, de asemenea. Când toţi au crezut că au fost uitate, salopetele a făcut o mare revenire pe scena de moda din 2010.

Salopetele sunt la moda in 2011 - Trenduri Salopetele sunt la moda in 2011 - Trenduri

Ultimele tendinţe in moda salopetelor îmbrăţişează simplitatea cu stilul si confortul. Pentru un look casual chic, opteaza pentru design sportiv si elegant in culori neutre care funcţionează foarte bine pentru orice ocazie, oferindu-vă un aer clasic, sofisticat. Pentru un plus de savoare, ele se potrivesc cu sandalele gladiator, sosete sau accesorii chic.

Salopetele sunt la moda in 2011 - Trenduri Salopetele sunt la moda in 2011 - Trenduri

Salopeta zilele noastre este mult mai sofisticata şi versatila, piese care vin într-o mare varietate de culori, ţesături şi desene sau modele, oferindu-vă infinite posibilităţi pentru această vară. Salopeta de blugi şi salopeta din bumbac sunt printre cele mai tari piese din 2010. Chiar si fashionistele mai indraznete se pot bucura de purtarea acestor achiziţii la modă.