Home / Fashion / Accesorii Glam / Ochelari de soare Prada 2011

Ochelari de soare Prada 2011

Ochelarii de soare by Prada s-au transformat intr-un accesoriu indispensabil in aceste zile, nu doar pentru protejarea ochilor ci si pentru designul lor estetic care ne face sa fim frumoase si atractive. In ultimii ani, tendintele in materie de ochelari Prada s-au diversificat pe diferite stiluri, care au suferit usoare variatii pentru a se potrivii timpurilor noastre, facandu-i mai dinamici si eleganti.

Daca iti place sa porti ochelari de soare cu lentile mari semipatrate, acest model mixt poate fi o optiune excelenta. Marca de rosu folosit aduce in combinatie perfectiunea cu bratele de metal care includ si semnatura designerului Prada, o inima care imbina bratele de rama.

Ochelari de soare Prada

 

 

 

 

 

 

In cazul in care va incanta mai mult cei cu lentilele semi rotunjite, acest design in culorile vinului cu bratele in culoarea caramelului, sunt perfecti pentru tine. Detaliile lor cu inimioare platinate aplicate pe brate le da o nota de eleganta la vedere.

Ochelari de soare Prada 2011 - Accesorii Glam

Unul din designerele care caracterizeaza cel mai bine firma este acest model in mai multe nuante de roz, compus dintr-un cadru roz intunecat combinat cu detalii imprimate pe rame, in maro si roz.

Ochelari de soare Prada

 

 

 

 

 

 

Cele cu fata ovala pot purta acest model mixt portocaliu pestrit, rame din metal, pictate pe cupru, care includ semnatura desingerului cu o forma de inima. Acest accesoriu este perfect pentru zilele de vara.

Ochelari de soare Prada 2011 - Accesorii Glam

Ochelari ideali pentru orice anotimp, cuprinde aceste rame negre cu brate late, ingustandu-se spre capatul lor. Acest model evidentiaza liniile delicate maro, rosu si gri, si semnatura, acea inima rosie, pictata in relief, impodobind bratele acestora.

Ochelari de soare Prada 2011 - Accesorii Glam

 

 

 

 

 

 

 

In cele din urma ne-am elaborat cu acest proiect cu lentile ovale si verzi, care au rame de metal si inima verde, special pentru a arata foarte modern.