Noul print al familiei Regale

Dupa cum toata lumea a aflat, cuplul regal Meghan Markle si printul Harry au spus ‘bun-venit’ primului lor copil -un baietel linistit pe nume Archie Harrison. Noul print al familiei Regale se afla pe pozitia a saptea la succesiunea tronului, insa acest lucru nu pare sa-i afecteze pe parinti. Cuplul regal si-a numit baietelul dupa bunul plac, si nu au urmat nici o regula traditionala a Casei Regale.

primul copil

 

Pana la urma fericirea familiei e ceea ce conteaza de fapt, si mai putin speculatiile rautacioase care s-au tot vehiculat in jurul acestui cuplu. Bucuria lor a fost impartasita si de Regina, care s-a lasat coplesita la vederea micutului din bratele nepotului sau. Regina are o relatie aparte cu nepotul sau printul Harry, fiind deosebit de apropiati de la moartea printesei Diana. Relatia bunica-nepot a celor doi, pare sa treaca peste diferenta de ani si de mentalitate, regasind mereu un spijin unul in altul atunci cand a fost nevoie.

 

regina si harry

Ducesa si ducele de Sussex au urmat intocmai protocolul si dupa nasterea bebelusului l-au aratat lumii intregi, in felul lor specific, tatal-Harry tinandu-l in brate si nu mama, cum eram obisnuiti de celelalte cupluri roiale. Desi ducesa ar fi dorit sa aiba o nastere acasa, totusi intarzierea travaliului cu o saptamana i-a dat planurile peste cap si a trebuit sa se interneze la faimosul spital The Portland.

Aparitia proaspetilor parinti in fata presei a fost una ‘cu picioarele pe pamant’: fetele lor zambitoare si usor obosite erau atentionate spre minunea mica care dormea cumintel in bratele taticului sau. Ducesa a purtat o rochie-camasa alba, cu cordon in talie si nu s-a sfiit sa-si arate public burtica de lehuza. Controversele au inceput cu privire la tocurile inalte pe care a reusit sa le poarte -cum e posibil?? Insa e de admirat cat de curajoasa s-a dovedit a fi!

noul print al familiei regale

Noul print al familiei Regale este unic in istorie, fiind primul nou-nascut apartinand unui cuplu roial de rasa mixta, Meghan fiind prima femeie de culoare care a pasit in familia Regala. Cu toate acestea, nimic nu a impiedicat-o sa-si vada in continuare de fericirea sa alaturi de printul Harry. Si inca ceva, faptul ca nu au atat de multa atentie din partea presei in comparatie cu cuplul Kate-William, nu pare sa-i deranjeze mai deloc pe cei doi tineri parinti.