Home / Beauty / Hairstyle / Ce trebuie sa stii inainte sa-ti ondulezi parul

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti ondulezi parul

Intotdeauna femeile au vrut sa fie altfel. Daca au avut parul ondulat, au vrut sa-l aiba drept si vice-versa. Roscatele au vrut sa fie brunete si brunetele roscate. Cu siguranta, majoritatea dintre noi ne-am dorit la un moment dat o schimbare radicala de look in ceea ce priveste parul nostru, luand in considerare faptul ca acesta este o arma importanta de seductie.

Trebuie sa recunoastem ca, in cazul parului subtire si care creste foarte greu, onduleurile usoare pot sa ii dea volum. Totusi, aveti grija cum realizati aceste onduleuri!

Iata niste idei ce trebuie sa stii inainte sa-ti ondulezi parul:

1. Onduleurile permanente raman intacte intre 3 si 5 luni. Dupa 3 luni de re-ondulare, radacinile iau forma restului parului, adica vor fi si ele ondulate.

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti ondulezi parul

2. In timp ce va ondulati parul, exista posibilitatea de a-i da acestuia forma si volumul pe care le doriti. Nu va lasati conduse de modele prestabilitate de coafuri cu par ondulat. S-ar putea sa nu vi se potriveasca cu forma fetei sau cu look-ul vostru in general, asa ca, nu va fie frica sa ajustati o coafura care va face cu ochiul si pe care ati vrea s-o copiati.

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti ondulezi parul

3.  Ar fi indicat sa ne supunem podoaba capilara unei examinari realizate de un specialist pentru a sti cum reactioneaza parul nostru la ondulare, avand in vedere ca, in functie de caracteristicile fiecareia, aspectul final poate arata diferit fata de fotografia de unde ne-am inspirat.

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti ondulezi parul

4. Daca doriti ca prin ondulare sa dati parului vostru mai mult volum, ar trebui sa luati in considerare faptul ca puteti sa ajungeti la acelasi rezultat prin scurtarea lui. In plus, acest pas nu implica nici un procedeu chimic cu posibile efecte adverse (aici e cazul ondularii permanente).

inainte sa-ti ondulezi parul