Ce semnifica zburatoarele intr-un vis ?

Păsările apar în vise în mai multe înfăţişări. Este foarte important să reţii ce pasăre ai visat, dar şi dacă era una sau un stol. De asemenea este semnificativ dacă păsările zboară liber sau sunt captive în colivie, dacă te simţi bine sau ameninţat în prezenţa lor. Dacă îţi poţi da seama de comportamentul păsării, e probabil să afli multe despre persoana şi situaţia ta prezentă.

Vulturul

Este simbolul puterii supreme şi indică capacitatea ta de a accepta responsabilitatea propriilor acţiuni şi de a avea grijă de propria persoană. Dacă în vis îţi apare un vultur într-o ipostază negativă, ar putea semnifica faptul că eşti în căutarea unei prăzi şi în viaţa de zi cu zi ai o atitudine arogantă şi ameninţătoare.

zburatoarele intr-un vis

Raţa

Raţa din vis sugerează abilitatea de a face faţă oricărei situaţii emoţionale apărute. Chiar dacă mediul natural al raţei este apa, această pasăre are o semnificaţie amplă deoarece ea poate zbura, poate înnota sau se poate scufunda.

zburatoarele intr-un vis

Ce semnifica zburatoarele intr-un vis ? - Interpretarea viselor

Lebăda

Lebăda alunecă pe apele emoţiilor, dar se avântă şi la înălţimi mari. În cazul în care visezi o lebădă, întreabă-te ce îţi sugerează: dacă te gândeşti la frumuseţe, puritate şi calm, acestea sunt calităţile pe care le simbolizează pentru tine. O lebădă neagră poate fi simbol al misticii necunoscutului.

zburatoarele intr-un vis

Porumbelul

Porumbelul este un simbol universal al păcii, iar dacă îţi apare in vis îşi poate aduce un sentiment de armonie, linişte şi trezire spirituală.

 

Albinele şi fluturii

Asociezi albinele cu hărnicia şi le priveşti ca pe nişte producătoare de miere, sau le asociezi cu o înţepătură iritantă? Orice asociere vei face la nivel conştient, aceea este semnificaţia care o are pentru tine.

Dacă fluturii îţi sugerează zborul din floare în floare şi superficialitatea, aceasta poate fi semnificaţia simbolică a visului în care îţi apar. Fluturii însă pot fi şi un simbol al transformării sau al renaşterii într-o existenţă nouă mult mai luminoasă şi aducătoare de cunoaştere.

zburatoarele intr-un vis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste mai multe despre :

Ce fel de pasari ti se afiseaza in vis? Cum interpretezi comportamentul lor? Astept comentariul tau mai jos.