Interpretarea animalelor din vis

Interpretarea animalelor din vis

Interpretarea animalelor din vis ne ofera indicii despre starea psihologică, emotionala si fizica a cuiva. Dacă sunt înţelese caracteristicile cheie ale animalului din vis şi relaţia pe care o ai cu el, poţi foarte simplu să interpretezi mesajul visului în relaţia cu tine si cu ceilalţi.

Iata cateva indicii de care trebuie sa tii cont pe masura ce interpretezi un vis cu animale:

  • e un animal salbatic sau domestic?
  • animalul e sanatos sau bolnav?
  • unde locuieste animalul?
  • te apropii sau nu de animal?
  • se misca animalul in vis? repede sau incet?

Animalele din vise sunt puternici comunicatori ai mesajelor, si este responsabilitatea fiecaruia ce mesaj incearca sa iti comunice.

Interpretarea animalelor din vis - Interpretarea viselor

 

 

In caz ca nu-ti amintesti foarte clar un vis, ia-ti un moment si contempla fara presiune asupra noptii trecute, ce stari ai simtit, cine era in vis si eventual scrie intr-un caiet aceste lucruri. La sfarsit vei putea sa aduni mai multe date si sa interpretezi mesajul din visele tale.

Şarpele

Freud este cel care interpreta şarpele ca pe un simbol falic; astazi, visul cu şerpi reprezintă trezirea energiei spirituale şi evoluţia.

sarpe in vis

Din punctul de vedere al lui Young, şarpele semnifică arhietipul transformării si schimbării.

Betty Bethards sugerează că dacă în vis şarpele te muşcă, atunci este un tip de energie pe care o blochezi. Dacă, de exemplu, te muşcă de gât, poate fi un indiciu că ai dificultăţi în comunicarea cu ceilalţi.

 

Câinele

Câinii sunt asociaţi cu loialitatea şi cu prietenia, in vis poate sugera că trebuie să fii mai atent la o anumită relaţie, pentru a vedea care sunt atât aspectele plăcute, cât şi cele neplăcute.

Câinii sunt cei care reprezintă şi latura masculină, iar dacă un câine devine agresiv în vis, este un semn că ai nevoie să găseşti căi pozitive de eliminare a frustrărilor.

 

Pisica
Cei care interpretează visele considerau într-o vreme că pisicile din vis prevestesc o nenorocire, însă astăzi, ei cred că pisica reprezintă latura feminină a naturii umane.

Deoarece pisicile sunt creaturi independente, visul poate simboliza nevoia libertăţii de a-ţi explora feminitatea, în special dacă pisica din vis este sălbatică. Dacă pisica este domestică, poate indica preocuparea legată de ceea ce societatea aşteaptă de la tine.

 

Calul
Calul este un simbol complex, un armăsar în vis poate indica forţa şi potenţa, în timp ce un cal de povară poate fi un semn al exploatării.

Dacă te visezi în şeaua unui cal care aleargă în galop, atunci este un simbol al libertăţii şi unităţii cu natura.

interpretarea animalelor in vis

Broasca

Broastele din vise sugereaza de obicei binecuvantare, iubire si prosperitate. Daca visezi ca tii o broasca in mana, dorinta ta cea mai deplina, se va indeplini.

Daca broasca inoata prin apa, treci printr-o tulburare emotionala si ai posibilitatea sa gasesti o cale de iesire din ea.

 

Albine

Albinele inseamna suma unor idei care polenizeaza cu succes drumul vietii tale.

Albinele se pot referi si la o anumita industrie sau lucrul in echipa.

Visarea albinelor poate semnala o oportunitate de afaceri viitoare, noi parteneriate si contactarea oamenilor necesari in indeplinirea unui scop.

Albinele lucrand in interiorul stupului, poate insemna in vis un spatiu de locuit cu o arhitectura perfecta sau armonia si ordinea unei familii.

Cand realizam interpretarea animalelor din vis este foarte important sa ne amintim cat mai multe aspecte ale visului. De aici, putem deduce toate concluziile.

 

CITESTE si despre interpretarea legumelor si fructelor din vis