fbpx
Home / LifeStyle / Interpretarea viselor / Ce reprezinta culoriile intr-un vis ?

Ce reprezinta culoriile intr-un vis ?

Se presupune că toate culorile fac parte din inconştientul colectiv, aşa că orice saociere, fie că este făcută de vechii analişti, fie de cei noi, ar putea fi luată în calcul.

Roşul este asociat în primul rând cu pasiunea, iubirea şi mânia, senzualitatea şi blândeţea, tandreţea şi puterea, dar este în acelaşi timp şi simbolul universal Pentru STOP. Roşu corespunde cu chakra bazală, iar apariţia acestei culori în vis poate sugera nevoia de energie. Pentru chinezii roşu este o culoare veselă, la ei miresele fiind cel mai des îmbrăcate în roşu.

Galbenul este o culoare optimistă care reprezintă soarele, lumina care dă viaţă şi o stare generală bună. Dacă visezi o nuanţă de galben murdar sau întunecat ar trebui să fii atent deoarece ar putea însemna trădare şi necredinţă.

Portocaliul simbolizează dragostea şi pacea, energia şi armonia. Dacă visezi portocale, ar putea fi nevoia de a fi alintat şi îngrijit.

Verdele este culoarea vegetaţiei şi a prospeţimii, este o culoare terapeutică şi influenţează chakra inimii, pentru restabilirea echilibrului, alinarea durerilor şi insuflarea speranţei. Mai poate însă simboliza şi naivitatea sau invidia.

Spectrul de culori de la albastru la violet indică diferite nivele de spiritualitate şi adevăr. Albastrul azuriu este asociat cu aspiraţiile şi ambianţa, în timp ce o nuanţă moderată de albastru este relaxantă şi are efectul de centrare a minţii. O nuanaţă mai închisă de albastru este mai sumbră şi mai contemplativă, iar indigo-ul se referă la spiritualitate şi protecţie divină.

Toate nuanţele de violet indică înţelepciune şi emanaţia cunoaşterii.

Albul reprezintă puritatea, inocenţa şi începutul, în timp ce negrul este culoarea tristeţii, a pierderii şi a morţii. Atunci când într-un vis predomină negrul, semnifică o traumă adânc îngropată în inconştient. Albul corespunde chakrei creştetului care reprezintă iluminarea. O pată de alb într-un vis dominat de negru reprezintă un far de lumină.

fashion-24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

chic-diva.ro