Ajuta si vei fi rasplatit

Desi, n-ar fi trebuit sa asteptam rasplata atunci cand facem o fapta buna, totusi uneori e bine sa existe un mic stimulent. Asa se intampla si in cazul proiectului longeviv Blood Network, in care donezi sange la caravanele mobile si la final esti rasplatit.

Blood Netwok este un proiect sustinut de organizatorii festivalurilor UNTOLD  si NEVERSEA, care sprijina donarea de sange in centrele de transfuzii din tara si in caravanele lor mobile. Se cunoaste faptul ca romanii nu sunt prea mari donatori de sange, desi multe spitale din tara au ajuns in situatii critice de a apela la populatie sa doneze urgent sange.

Pentru a stimula oamenii sa vina la donat de sange, organizatorii Untold si Neversea vor oferi drept premiu cate un bilet gratuit la unul dintre festivalurile lor. Multi tineri au facut deja cozi in orase, unii pentru a ajuta, altii cu biletele in gand si cealalta parte vrea sa profite de analizele gratuite ce li se ofera cu aceasta ocazie.

Campania a incept de pe 13 mai si va fi pana pe 26 iunie, timp in care vor exista caravane mobile de donare de sange in 9 orase din tara: Cluj, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea, Sibiu, Brasov, Constanta si Targu Mures.

Toti cei care vor dona sange in cadrul caravanelor intre orele 8-14, vor primi catw un bilet gratuit la unul dintre cele doua festivaluri ale verii. In schimb, cei care merg la centrele de transfuzie din orasele mici si se vor inscrie in reteaua ‘Si eu donez’, vor primi reducere la abonamentele acestor festivaluri.

Sub indemnul, ajuta si vei fi rasplatit, pana acum s-au inscris peste 6000 de membri in reteaua donatorilor benevoli. Sa fie la mai mare!

 

Festivalul de vara NERVESEA:

Locatia: malul Marii Negre, Constanta, Romania

Durata: 4-7 iulie 2019

Invitati:

ajuta si vei fi rasplatit

Preturi: abonament pentru 4 zile, 4Day pass de la 549 lei

 

 

Festivalul de vara UNTOLD:

Locatia: Cluj-Napoca, Romania

Durata: 1-4 august 2019

Invitati:

donare de sange

Preturi: abonament 4 zile de la 159 euro /bilet o zi de la 57 euro