Home / Monden / Noul film Netflix e un film de Craciun!

Noul film Netflix e un film de Craciun!

Noul film Netflix e un film de Craciun cu o poveste romantica si incantatoare numai buna de urmarit in sezonul Sarbatorilor. ‘The Princess Switch’ sau ‘ Rocada printesei’ este noul cadou pe care Netflix ne invita sa-l urmarim de Craciun.

A devenit un obicei ca de fiecare data in perioada sezonului festiv, Netflix-ul sa ne surprinda cu cate un nou film, proaspat lansat si cu tematica de Craciun; anul trecut a fost ‘A Christmas Prince’ ce se continua si in acest an cu ‘A Christmas Prince 2: Royal Wedding’, ‘The Holiday Calendar’, ‘The Christmas Chronicles’ si acum ‘The Princess Switch’ .

answear.ro

In perioada Sarbatorilor se creeaza o anumita atmosfera in casa, de liniste si armonie, in care familia si prietenii se strang la masa, discuta si apoi decid sa se vizioneze un film.

Filmele Netflix mai sus amintite sunt savuroase asemeni unei ciocolate belgiene, ce iti va da o stare anume dupa ce ai mancat-o; cu aceste filme, stii exact ce vei obtine de la ele, fie ca au povesti de viata neinchipuite sau povesti de dragoste intre vechi prieteni, la final te vei fi coplesit de bucurie.

‘The princess switch’ sau ‘Rocada printesei’ se refera la doua straine care se nimeresc a semana fizic si care la un moment dat isi incruciseaza destinele. Vanessa Hudgens, o interpreteaza o data pe Stacey, o femeie-patiser din Chicago si pe Lady Margaret Delacourt, ducesa de Montenaro, ce urmeaza a avea o casatorie aranjata cu printul Edward de Belgravia.

Noul film Netflix e un film de Craciun!

Cele doua straine se intalnesc la concursul patiserilor din Belgravia, moment in care Ducesa Margaret ii cere lui Stacey sa-si inverseze vietile pentru ca vrea sa afle, inainte de a fi o adevarata printesa, cum e sa fii o fata simpla, normala.

Zis si facut! In urmatoarele 48 de ore au loc primele schimbari in viata protagonistelor noastre: Margaret arunca primul bulgare de zapada, mananca clatite pe saturate si il are alaturi pe Kevin, prietenul cel mai bun al lui Stacey.

Cofetarul nostru se bucura de viata in lux, participa la primul bal roial, poarta o coronita pe cap si ajunge sa-l impresioneze pe printul Edward prin compasiunea avuta fata de copiii de la orfelinat. Zilele decurg repede, cu multe intamplari pentru fiecare, insa ce e cel mai important este ca secretul lor nu este deconspirat.

Ceea ce urmeaza a ne surprinde este ca dupa terminarea celor 2 zile de trait viata celeilalte, Stacey si Margaret stau pe ganduri daca vor sa faca schimbul inapoi.

the princess switch

Margaret s-a atasat destul de mult de Kevin si adorabila sa fiica Olivia, in timp ce Stacey adora sa fie mereu imbracata la patru ace si sa poata ajuta la scara larga pe cei nevoiasi. Tot secretul iese la suprafata la un concurs de patiseri, unde Kevin si Margaret castiga premiul intai, iar printul Edward merge sa le inmaneze medaliile castigate.

Acolo se vad toti patru si fetele rusinate isi marturisesc secretul fata de iubitii lor; Kevin e chiar fericit de aceasta rocada, ba chiar si printul Edward, singura care are indoieli este Stacey : ‘Nu este corect, lucrurile s-au intamplat conform planului si acest lucru nu a fost planificat’ ii explica ea printului.

Pe de alta parte printul Edward persevereaza afirmand ca sentimentele sale sunt pure si ca destinul lor a fost ca sa se intalneasca, fara a fi in joc vreun plan. Acestea fiind zise, ingenuncheaza si-i acorda un an de a se decide. Nu, nu-i pune inelul pe degete cum ne-am fi asteptat, ii promite ca daca la Craciunul urmator inca vor mai fi indragostiti, va avea loc nunta.

Noul film Netflix e un film de Craciun cu un final fericit, chiar daca anul de proba nu e detaliat, filmul se sfarseste cu casatoria lui Stacey cu printul Edward.

E un film romantic, cu mici momente comice si povesti de dragoste create de magia Craciunului. Garantat nu vei regreta nicicum ca iti vei petrece timpul urmarind acest film de Craciun.

Daca nu vrei sa risti, urmareste trailerul aici, si convinge-te singur: https://www.netflix.com/gb/title/80242926