Home / Fashion / Life & Love / 6 tipuri de femei de care fug bărbații

6 tipuri de femei de care fug bărbații

6 tipuri de femei de care fug bărbații!

Dacă te-ai întrebat mereu cum ar trebui să fii pentru a păstra lângă tine bărbatul iubit, atunci poate că ar fi mai bine să afli cum ar trebui să NU fii pentru ca el să nu mai fugă de tine.

Sunt câteva tipuri de femei de care toți bărbații fug. Oricât s-ar strădui să aprecieze toate celelalte calitățile ale tale, este de ajuns să ai un singur defect major pentru a-l pune pe fugă. De ce? Pentru că așa sunt bărbații și au câteva lucruri pe care nu le pot trece cu vederea. Orice bărbat îndrăgostit este capabil să ierte, însă nu o va face la infinit. Spre deosebire de noi, femeile, bărbații nu se sacrifică. Dacă simt că o relație nu funcționează și este sortită eșecului, atunci vor tăia răul de la rădăcină și își vor relua libertatea. Își reiau libertatea pentru că viața este scurtă și nimeni nu ar trebui să-și irosească zilele într-o relație disfuncțională, toxică sau problematică.

6 tipuri de femei de care fug bărbații

Iată care sunt cele 6 tipuri de femei de care fug bărbații:

  • Femeia posesivă. Dacă ești genul de femeie care vrea să-și petreacă fiecare minuțel cu bărbatul iubit, află că vei ajunge într-un punct în care îl vei sufoca și îl vei face să se despartă de tine. Oricât de minunată ai fi, bărbatul are nevoie de timp și spațiu numai pentru el. Lasă-l să plece atunci când vrea să plece, înțelege-i momentele de singurătate și nu-l presa sub nicio formă să renunțe la ieșirile cu băieții pentru tine. Nu uita că ce-i prea mult strică, iar el se va sătura să stea numai cu tine.

 

  • Femeia geloasă. Dacă ești geloasă și nu îți dă absolut niciun motiv de gelozie, atunci să știi că problema este la tine. Stima ta de sine este extrem de scăzută. Nu-i măcina sufletul prevenindu-l încontinuu să nu te înșele pentru că îl vei părăsi. Nu-l verifica. Nu-i cotrobăi printre lucruri. Nu-i urmări conturile pe rețelele de socializare și nu fii tot timpul suspicioasă. Gelozia este plăcută numai în doze mici. Fiind prea geloasă, îl vei speria și îl vei face să renunțe la tine.

 

  • Femeia căreia nu-i place sexul. Dacă nu îți place să faci sex și îl refuzi mai des decât îl accepți în patul tău, atunci este foarte probabil ca el să caute această plăcere în patul altor femei. Riscul ca el să te înșele și să te părăsească este foarte mare. Refuzându-l, nu doar că îl vei îndepărta de tine, dar îl vei face să creadă fie că nu este îndeajuns de bun la pat pentru tine, fie că nu îl iubești. Pentru bărbați dragostea trece prin așternut. De ce să-i refuzi această plăcere care oricum este în beneficiul amândurora?!

femeia careia nu-i place sexul

 

  • Femeia capricioasă, nemulțumită, plângăcioasă. Nimic nu-ți convine. Nimic nu-ți place. Nimic nu-i îndeajuns de bun sau de frumos pentru tine. Dacă ești tot timpul cu capsa pusă, te comporți ca o fetiță răsfățată și te plângi de orice, atunci nu te mira dacă bărbatul iubit te va părăsi. Bărbaților le plac femeile puternice, vesele, joviale, spontane și nebunatice. Dacă pe tine nimic nu te mulțumește, atunci îți va da voie să găsești un bărbat care să îți dăruiască acea fericire pe care el nu ți-o poate oferi. Nu-l face să se simtă inutil. Renunță la capricii și bucură-te de bărbatul tău și de relația voastră așa cum este, cu bune și rele.

 

  • Femeia comandant. Nu confunda puterea cu ordinele. Poate că ești o femeie puternică, însă niciunui bărbat nu-i place să i se dea ordine, să se simtă neapreciat, înjosit, controlat și ghidat de femeia iubită. La început s-ar putea să se simtă atras de felul tău de a fi autoritar, însă nu uita că el are nevoie de o soție, nu de o mamă sau de o șefă care să-i dea ordine. Poți să fii fermă atunci când îți susții punctul de vedere, însă nu uita că într-o relație partenerii ar trebui să fie pe picior de egalitate, să se completeze, nu să se subordoneze.

 

  • Femeia nehotărâtă. Și da și nu. Și vrei și nu vrei. Și ți-ar plăcea și nu ți-ar plăcea. Și ai face și n-ai face. Hotărăște-te! Bărbații nu sunt nehotărâți! Dacă bărbatul vrea o relație cu tine, îți va spune asta clar. Nimic nu-i mai frustrant decât o femeie nehotărâtă care își schimbă atitudinea și deciziile de la o clipă la alta. Cu cât vei fi mai nehotărâtă, cu atât vei părea mai imatură, mai instabilă și mai răsfățată. Câștigă-i încrederea fiind o femeie hotărâtă, capabilă să ia decizii!

Dacă te regăsești în tipologiile enumerate mai sus, încearcă să scapi de aceste manifestări care îți distrug relațiile. Educă-ți felul de a fi și sigur îți va fi mai bine în viitoarea relație!