Home / Fashion / Life & Love / 5 lucruri pe care nu ar trebui să le spui bărbatului tău

5 lucruri pe care nu ar trebui să le spui bărbatului tău

5 lucruri pe care nu ar trebui să le spui bărbatului tău!

Susțin și semnez: femeile vorbesc mult, uneori chiar și ce nu trebuie. De ce fac acest lucru?! Pentru că iubesc, vor să afle și vor să se asigure că bărbatul respectiv este omul potrivit. Există un moment în relație când femeile o cam iau razna. Se îndrăgostesc și-atunci… ajung să spună, să demonstreze și să arate toată iubirea de care sunt ele capabile. Numai că… printre încercările de a câștiga definitiv acel bărbat, femeile mai fac și unele greșeli. Sunt câteva lucruri pe care o femeie nu ar trebui să i le spună niciodată bărbatului de care este îndrăgostită.

lucruri pe care nu ar trebui să le spui bărbatului tău

Iată care sunt cele 5 lucruri pe care nu ar trebui să le spui bărbatului tău:

  1. Nu-i vorbi de fostul. Chiar dacă relațiile trecute nu au fost cele mai fericite și ai suferit, n-ar trebui să-i spui noului tău bărbat de cel care te-a rănit cel mai mult în viață. Poate că este modalitatea ta de a-l preveni că nu ești o femeie slabă și vulnerabilă, pentru că ai trecut prin multe. Poate că vrei să te asiguri că nu este un nemernic așa cum a fost fostul, însă… discuțiile despre fostul sunt deranjante pentru orice bărbat. În primul rând pentru că s-ar putea să creadă că n-ai trecut peste vechea poveste, dar și pentru că în general bărbații nu vor să se simtă comparați cu alți bărbați. Ba chiar mai mult decât atât, vorbind despre fostul, îți dezvălui punctele slabe. Dacă va dori vreodată, el va ști unde să „atace” pentru ca tu să suferi sau să scape de tine.
  2. Nu-l compara cu un alt bărbat. Chiar dacă nu faci voit acest lucru și scopul tău nu este necinstit; chiar dacă încerci să-i dezvălui subtil că ți-ar plăcea să fii tratată așa cum X își tratează iubita, crede-mă, încercarea ta nu este deloc cea mai fericită. Nu așa determini un bărbat să fie mai afectuos ori mai implicat. Dacă vrei mai mult de la el, soluția ideală este să-i oferi ceea ce vrei să primești. Văzând că iei inițiativa, dacă te iubește, îți va întoarce „favoarea”.
  3. Nu-l critica prea des sau prea aspru. Să știi că impunându-ți punctul de vedere prin critici nu este o combinație fericită. Ce-i drept, noi, femeile, suntem experte în a observa defecte și greșeli. Însă dacă vrei să schimbi ceva la bărbatul tău, nu-l face de doi lei. Astfel îl îndepărtezi sau și mai rău, îi vei submina masculinitatea. Și-atunci o să te trezești lângă un bărbat care nu mai seamănă cu un bărbat, ci cu imaginea unui om supus. Și crede-mă, nu vrei un bărbat supus, ci un bărbat puternic care te înțelege și te iubește hotărât.
  4. Nu-i spune că te face să suferi. Femeile au șantajul sentimental în sânge. Și să nu-mi spui că n-ai recurs niciodată la un astfel de vicleșug, pentru că nu te cred. Din când în când îl manipulezi printr-un șantaj sentimental exercitat cu tact. Însă, dacă îi repeți din ce în ce mai des că te face să suferi, că te rănește și așa mai departe, s-ar putea ca într-o zi să se despartă de tine. De ce? Pentru că o să creadă că lângă el nu ești fericită și-atunci o să-ți redea libertatea de a-ți găsi fericirea în altă parte. Niciunui bărbat nu îi convine să știe că nimic din ceea ce face nu e bine.
  5. Nu-i „turna” planurile tale de viitor. Este foarte bine să-i dai de înțeles că ești o femeie care își dorește o familie, însă nu-l sufoca cu astfel de discuții. Nu-i spune că abia aștepți să te căsătorești, să ai copii și să trăiești o viață fericită alături de bărbatul pe care îl iubești. Bărbații se cam tem de angajamente pe termen lung. Nu vor să se simtă presați. Se tem pentru libertatea lor, așa că… evită discuțiile despre căsătorie și copii. Un bărbat îndrăgostit o să aducă el vorba despre căsătorie, el este cel care trebuie să te ceară de soție. Așadar nu-i refuza această plăcere și nu zădărnici o relație cu potențial datorită acelor discuții „periculoase” de care se tem majoritatea bărbaților burlaci.

Dar spune-mi, draga mea cititoare, tu ce părere ai?! Nu-i așa că trebuie să evităm acest gen de discuții? Ele fac mai mult rău decât bine! Dacă ai propriile opinii, nu ezita să ni le împărtășești. În felul acesta învățăm împreună să construim relații mai sigure, mai lungi și mai fericite! 🙂

Vezi de asemenea si

cum-sa-vorbesti-si-cand-sa-o-faci

Cum să vorbești și când s-o faci

Cum să vorbești și când s-o faci Este un lucru știut de toată lumea faptul …