Afla secretele barbatilor

Afla secretele barbatilor

Si cine nu are secrete inseamna ca este ca o carte deschisa pentru ceilalti. Toate ne dorim ca intr-o relatie sa aflam si despre baieti cate ceva inafara de ceea ce este necesar.  Chiar daca femeile sunt cele secretoase, uite ca si barbatii au unele secrete care nu le pot dezvalui indiferent de natura lor.  Totusi cum poti afla secretele barbatilor?

In primul rand unui baiat nu ii place sa fie intrebat cate prietene a avut inaintea ta, sau cu cate a facut-o. Cel mai banal secret al barbatilor este acela al codului de pe telefon sau cel al calculatorului.

secretele barbatilor

Nu neaparat ca au “secrete de stat”, dar sunt unii carora nu le place sa fie controlati de iubita sau de alte persoane, de aceea sunt mai retrasi in a dezvalui codul. Nu te enerva pe el ca nu vrea sa iti dezvaluie parola pentru a-i citi mesajele sau alte chestii, deoarece si el are dreptul la „intimitate” la fel ca tine. Nu cred ca tu ii dezvalui tot despre tine inclusiv secretele mai picante … daca ai.

Cel mai indicat ar fi sa putem afla secretele barbatilor fara ca acestia sa-si dea seama, astfel nu vor fi pusi in situatii stanjenitoare si nu vor recurge la minciuni.

Poate vrei sa afli mai multe despre:

In timpul liber, barbatii, fie ca au o iubita sau sunt singuri, iti dai seama ca sunt ca majoritatea … adica se mai uita prin reviste sau la diferite filme in care domnisoarele sunt mult prea sumar imbracate. Nu trebuie sa-l consideri un obsedat sexual ca are astfel de reviste sau filme intr-un loc bine ascuns! Pana la urma urmei sunt barbati, nu?

Studiile din ultimii ani arata ca barbatii au devenit foarte romantici, de aceea fii sigura ca atunci cand vizioneaza un film mai romantic sau sunt intr-o situatie mai stanjenitoare si ei … plang, sau sunt aproape de a face asta! Chestile astea le fac pe ascuns pentru a nu fi vazuti si apoi porecliti  … e totusi vorba de orgoliul masculin care stim cu toate cat de mare poate fi!

Barbatii au diverse fantezii sexuale cu alte femei, in afara de tine! Desigur, ei niciodata nu vor recunoaste acest lucru si probabil ca e bine asa!

Din intamplare te afli la el si ii verifici calculatorul cand nu e el prin preajma pentru ca asa suntem noi toate, mai curioase, si din intamplare dai peste niste poze cu fosta iubita pe care nu o mai iubeste. Nu te enerva si nu ii face scandal deoarece sunt doar niste poze si incearca sa intelegi ca nu mai are nici o legatura cu ea, probabil a pastrat pozele cu ea pentru ca a ramas cu amintiri frumoase sau chiar a iubit-o (tu nu ai asemenea amintiri cu fostii tai?) .

fantezii sexuale la barbati

Este de rau atunci cand incepe sa te compare cu fosta iubita si chiar sa-ti marturiseasca acest lucru. Clar, nu a uitat-o inca si mai aveti de muncit la relatia voastra! In unele relatii, poti afla secretele barbatilor doar cu timpul, din modul in care povesteste despre experiente trecute, partenere si planuri de viitor.

Alteori secretele barbatilor tin de intimitate, cum ar fi masturbarea si frecventa ei. Daca te deranjeaza acest lucru, verifica cat de des se intampla si de ce nu mai sunteti intimi ca inainte. Masturbarea e un proces normal la barbati, in special la dusuri, si cateodata ajuta la eliminarea stresului si rezistenta pe o durata mai lunga in timpul actului sexual. Atrage-i discret atentia cu tandrete, picanterii si surprize in dormitor!

Traseul de a afla secretele barbatilor este unul lung si anevoios, uneori plin de ascunzisuri, care de cele mai multe ori raman neelucidate si asa e cel mai bine sa ramana. Vorba aceea – ce nu stii nu te doboara!