Home / Casa & Familie / Mireasa & Nunta / 15 rochii de mireasa cu un umar gol

15 rochii de mireasa cu un umar gol

15 rochii de mireasa cu un umar gol

Rochiile cu un umar gol exista inca de pe vremea togilor din Grecia Antica, insa in perioada aceasta sunt tot mai prezente in colectiile cu rochii de mireasa ale designerilor. De unde le-a venit acestora inspiratia? Mai mult ca sigur de la rochia alba creata de Jason Wu pentru prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama. Pe langa faptul ca era alba, avea acel aer al unei rochii de mireasa atipice, asa ca designerii au hotarat sa urmeze acest bun exemplu al doamnei Obama.

michelle obama in rochie alba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca esti in cautarea rochiei de mireasa ideala, ia in considerare gama variata de rochii de mireasa cu un umar gol ce iti evidentiaza detaliile fine ale decolteului.  

Un look asimetric in zona decolteului poate deveni un element cheie in cautarea acelei rochii mult visate. Rochiile de mireasa cu un umar gol sunt sexy, dar cu gust, elegante,feminine si romantice totodata. Unde mai pui ca-ti scot si umerii in evidenta?

Asa ca, dragele mele viitoare mirese, va invit sa luati in considerare si optiunea acestui tip de rochie de mireasa. Lasati deoparte clasicele rochii tip printesa. Merita sa incercati si acest model!

rochie de mireasa atipica

 

 

 

 

 

 

rochii de mireasa cu un umar gol

rochie dantela cu un umar gol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rochie printesa cu un umar gol

 

rochie de mireasa din satin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rochie simpla alba

 

rochie nude de mireasa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rochie alba in valuri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rochie alba scurta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mireasa cu slit lateral

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum ti se par aceste modele de rochii de mireasa cu un umar gol? Vrei sa vezi galeria de alte modele de rochii de mireasa, da click AICI si vei rasfoi 50 de modele. Mult succes!