Ti-ai cumpara un penthouse de lux in Bucuresti? Il gasesti pe LuxuryImob.ro

Piata imobiliara romaneasca a inregistrat numeroase fluctuatii de-a lungul timpului, cel mai josnic punct al sau fiind in 2008 odata cu lansarea crizei economice, insa de atunci si pana astazi, s-au parcurs pasi imensi in beneficiul tuturor categoriilor implicate. Atat dezvoltatorii imobiliari, cat si proprietarii in cautare de noi locuinte, au contribuit la cresterea cerere-oferta din principalele orase din tara, dand totodata sansa afirmarii unei nise mai putin populare in tara noastra, si anume, a imobiliarelor de top.

De cele mai multe ori, agentiile imobiliare se focuseaza pe acei cumparatori sau chiriasi cu venituri medii, lasand la spatele agendei proiectele rezidentiale exclusiviste- apartamentele de lux, care au capatat contur nu numai in capitala sau litoral, ci si in alte orase adiacente ale tarii. Astfel, din dorinta de a exploata acest segment in crestere si de a fi oarecum diferit fata de majoritatea agentiilor imobiliare, a luat nastere in 2017 proiectul ‘LuxuryImob’, condus fiind de un profesionist cu peste 15 ani de experienta în domeniul imobiliarelor luxoase.

Asadar, daca esti in cautarea unui penthouse de lux, de ce sa nu cauti toate ofertele disponibile intr-un singur loc? Sau mai mult, de ce sa nu ai parte de o prezentare ca la carte fara deplasari derizorii, cu descrieri si video-uri concludente aflate la doar la un click distanta de a fi ale tale?

penthouse-de-lux

Asa arata visul implinit al acelor categorii de oameni pentru care banii nu sunt o problema, iar luxul si opulenta trebuie sa indeplineasca cele mai rafinate gusturi in materie de amenajare interioara a spatiului, sisteme inteligente, loc de relaxare (sauna, piscina, jacuzzi) si nu in ultimul rand, privelistea. Clientii din zona luxury sunt dispusi sa plateasca cu aproximativ 10-25 % mai mult pentru un apartament cu priveliste panoramica, ajungand astfel la fabuloasele cifre de peste 1.000.000 de euro.

Chiar si binecunoscutul afacerist roman Ion Tiriac si-a achizitionat de curand doua apartamente de lux in statiunea Mamaia, ambele avand o panorama de-ti taie respiratia si o zona de acces catre cele mai de top servicii din statiune (sezlonguri-puf, restaurante cu mancare fina). Nu numai ca acestea pot deveni locuinte permanente de-a lungul anului, insa se pot dealtfel transforma si in proprietati inchiriate catre terte persoane.

apartamentedelux

Asemenea magnati ai Romaniei, nu pun la indoiala pretul acestor apartamente sau case dispuse in zone strategice, ci se asteapta ca banul platit, sa-i ofere intocmai o experienta unica conform cerintelor sale. Fiecare mic detaliu conteaza in acest caz, iar greselile nu-si au rostul. E asemenea unei nopti petrecute in celebrul hotel Burj Khalifa, un hotel care duce luxul la cote maxime prin mobilier, candelabre, marmura, sticla, aur si nu in ultimul rand prin serviciile prestate exclusivist. O asemenea experienta n-ai cum s-o uiti toata viata!

Tocmai in aceasta idee, pe portalul imobiliar LuxuryImob.ro se gasesc multiple oferte pentru proprietati imobiliare de lux (vile, hoteluri, pensiuni si penthouse-uri) din Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Constanta sau Timisoara. Portalul este structurat foarte simplu cu principalele categorii de Vanzare/Inchiriere/ Proiecte Noi/ Regim Hotelier. In aceste categorii vei gasi exact ceea ce cauti, de la penthouse de lux, terenuri, pensiuni, hoteluri sau birouri care au acel ‘ceva’ pe piata imobiliara, pana la demararea unor proiecte exclusiviste din Bucuresti, ca ‘Satul Romanesc’ case traditionale romanesti readaptate sau ‘Nusco City’– complex rezidential exclusivist situat pe 23 de hectare.

luxuryimob

Fiind primul portal din Romania care se dedica pietei imobiliare si de turism de lux, LuxuryImob.ro are drept misiune de a aduce oamenii cat mai aproape in lumea virtuala, de a lega relatii de colaborare demne de incredere si de a oferi o experienta unica luxurianta dupa cerintele fiecarui client. Luxul nu cunoaste o definitie omniprezenta: pentru unii poate fi un penthouse de lux, o simpla aventura in muntii Bucegi, iar pentru altii, o casa batraneasca reamenajata sau de ce nu o locuinta construita ecologic s.a.m.d. Dincolo de imobiliare, luxul vremurilor noastre pare a fi timpul.

Si cum timpul e pretios pentru fiecare, pe acest portal vei gasi exact ceea ce cauti din categoria imobiliara selectiva, astfel ca cei mai buni dezvoltatori imobiliari si profesionisti in imobiliare de lux se vor afla la doar un click sau telefon distanta. Si daca doar iti doresti sa fii la curent cu noutatile in materie de design interior, proiecte arhitecturale sau sa afli despre locuri mai putin cunoscute din turismul romanesc, atunci te invit sa accesezi sectiunea blog a acestui portal.

Nimic nu poate fi mai linistitor si inspirational decat locul in care locuiesti, propriul tau camin, iar pandemia ne-a demonstrat tuturor acest lucru. Asadar, investeste timp si bani in locul in care iti propui sa traiesti!