Home / LifeStyle / Horoscop / Te lasi influentata de horoscop? Da sau nu?

Te lasi influentata de horoscop? Da sau nu?

Intrebarea cred ca isi are rostul pentru ca exista multi oameni care cred in semnele zodiacale alias horoscop,si asculta zilnic (citeasc) ce spun acestea despre cum se va desfasura ziua lor. Datorita unor anumite compatibilitati, care sa fim sincer se intampla uneori, te poti lasa influentata de horoscop in fiecare zi, nu-i asa?

Dintotdeauna astrologia a fost o stiinta care a fascinat si a atras multi oameni, de stiinta sau nu, si care a cautat mereu raspunsuri ale astrelor in corelatie cu pozitia Soarelui. Se spune ca noi nu apartinem doar unui singur semn zodiacal, ci ca suntem influentati de mai multe semne.

semne zodiacale

De ce? Din cauza ca pozitia Soarelui fata de fiecare semn zodiacal nu este aceeasi cu fiecare an, ci isi modifica cursul de la an la an. Adica, tu poti sa fii un Sagetator autentic, dar cu multiple caracteristici de Berbec; cu siguranta ca Soarele a fost in semnul tau cand te-ai nascut, insa de-a lungul anilor el si-a modificat traseul si a fost si in alte case la data aniversarii tale.

Te lasi influentata de horoscop? Da sau nu?

De regula oamenii sunt preocupati de viitor si in aceeasi masura se tem de necunoscut. Din aceasta cauza a aparut curiozitatea de a afla ce le rezerva viitorul, cum sunt aliniate astrele, si daca ceva rau are sa se intample. Desigur ca ziarele si in general media, profita de aceasta slabiciune a oamenilor si, publica regulat anumite prognoze generale despre fiecare semn in parte. E la fel ca si prognoza meteo, uneori e buna, alteori e rea. De cele mai multe ori te lasi influentata de horoscop doar cand vestile sunt bune, altfel incepi sa ignori mesajul!

Te lasi influentata de horoscop

Mergem sa ne ghicim viitorul atunci cand suntem vulnerabile, cand deceptiile se tin lant si doar un astrolog sau o cititoare de carti ne mai poate da speranta. Fii cu bagare de seama totusi!! In lume exista numerosi astrologi falsi, neacreditati care se dau a sti a citi astrele si a-ti prezice viitorul doar pentru a-ti lua banii! Ce-i drept ii diferentiezi cam greu de cei adevarati, insa pe parcursul timpului vei observa ca acestia iti dau doar sperante false.

Viata trebuie traita dupa bunul plac si fiecare zi e o binecuvantare, asadar de ce sa-ti citesti viitorul si sa afli ca ceva rau ti se va intampla (Doamne Fereste), cand poti foarte frumos sa te bucuri de necunoscut. In fond asta face viata mai frumoasa si plina de adrenalina…NECUNOSCUTUL! ‘Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima’, ar mai spune un proverb.

ghicesti viitorul

Pe de alta parte exista stiinta denumita astronomia, pe care cu siguanta cei de la NASA o cunosc destul de bine si nu e praf in ochi. Astrologia este o ramura a acesteia in raport cu soarele si care releva personalitatea fiecaruia dintre noi in functie de 1 din cele 12 case existente. Cartile vechi ne relateaza ca cei mai insemnati conducatori ai lumii aveau in slujba lor cate un astrolog care sa le prezica mereu care va fi pasul urmator.

India este tara cu cea mai veche si renumita traditie in astrologie, cu cea mai mare acuratete (Vedic) si care se practica mai mult pentru vindecare. Alta teorie sustine islamul, a carei forma de astrologie se updateaza mereu si ajuta la calcularea Ramadanului si a altor sarbatori. Se presupune ca prin aceasta practica a lor, s-a validat nasterea lui Mantuitorului Isus.

Trebuie sa fii un bun matematician si sa intelegi geometria in spatiu pentru a fi un astrolog desavarsit; pe langa asta trebuie sa fii un bun comunicator, scriitor si interpretator cu diploma ce certifica aceste studii, altfel nu te numesti decat un trisor.

cititoare in carti

Daca intr-adevar vrei sa te lasi influentata de horoscop, nu citi ziarele sau site-urile uzuale, ci apeleaza la un adevarat profesionist. Exista unele persoane care vor sa stie incotro se indreapta viata lor, insa pregateste-te ca sa primesti si raspunsuri negative. Un astrolog nu-ti va spune niciodata si cum vei reactiona tu la predictiile sale, ci aici va intervine experienta ta si desigur alti factori.

Astrologia nu este o stiinta care iti aduce raspunsuri simple si convenabile atunci cand esti in impas, insa pentru unii poate fi singura licarire de speranta. E cu totul la latitudinea fiecaruia daca se lasa sa nu influentata de horoscop sau alte predictii din carti. Stiu doar ca viata e imprevizibila, la fel ca vremea si nimeni nu poate sti cu exactitate ce va fi!