Sexul in pozitia asezata, face minuni !

Iata cinci pozitii in care sexul in pozitia asezata face minuni pentru tine si partenerul tau!

pozitia hamac, sexul in pozitia asezata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAMAC

Barbatul este asezat pe o suprafata dura, cu picioarele indoite cu mainile puse in spartea din spate a genunchilor lui.

Femeia se aseaza in spatiul dintre picioare si trunchiul barbatului, iar cu genunchii isi impinge corpul spre barbat.

Sexul in pozitia asezata, face minuni ! - Love & Sex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRAPEZ

 Barbatul se aseaza cu picioarele desfacute iar partenera aproape de el. Ea este prinsa de incheieturi si este lasata sa cada inapoi.

Femeia trebuie sa fie relaxata si sa-si lase partenerul sa-si foloseasca taria pentru ai atrage trupul cu bratele. Este o pozitie care necesita mult echilibru , putere si abilitate din partea ambilor parteneri. E o pozitie ideala pentru a iesi din rutina.

Sexul in pozitia asezata, face minuni ! - Love & Sex

 

 

 

 

 

IMBLANZIREA ( dresaj ) 

 Cel care detine controlul e cel care sta asezat, iar partenerul se potriveste ca o piesa de puzzle asezandu-se la fel permitzand penetrarea penisului. Dintre toate pozitiile sexuale , Imblanzirea sau dresajul poate fi o cale de a ajunge la un orgasm intens si de neuitat.

 

Sexul in pozitia asezata, face minuni ! - Love & Sex

 

 

 

 

 

 

 

FOTOLIU

Partenerul sta cu spatele rezemat de o perna mare, cu picioarele indoite si desfacute putin. Cu ajutorul mainilor , partenerul isi aseaza partenera in bratele lui, controland amandoi ritmul si intensitatea penetrarilor. Partenera isi pune picioarele pe umerii partenerului, el ii poate atinge clitorisul ei in timp ce o tine bine de solduri.

Sexul in pozitia asezata, face minuni ! - Love & Sex 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YING SI YANG 

Partenerul se lasa ghemuit , el o primeste pe partenera, care la fel se aseaza in bratele lui, ei stau imbratisati, miscarile pot imita un hamac inainte si inapoi cu picioarele pe podea.

Intre celelalte pozitii sexuale aceasta pozitie e originala si gratioasa care intareste musculatura si un bun echilibru. 

Citeste si :