Home / Beauty / Manichiura & Pedichiura / Manichiura French in propriul tau „salon” !

Manichiura French in propriul tau „salon” !

Dragele mele, poate multe dintre voi consideră manichiura o bătaie de cap. Poate de aceea multe din fetele din ziua de azi se dau bătute şi optează pentru manichiura la salon. În continuare vă voi îndruma către obţinerea unei manichiuri perfecte în comfortul propriei camere. Şi nu doar pentru că satisfacţia va fi mai mare, dar veţi fi scutite de banii şi timpul pe care înainte îl alocaţi mersului la salon.

Vom aplica paşii pentru a obţine eterna în trend: MANICHIURA FRENCH. 

 

Materialele necesare:

– un bol cu apă călduţă şi cu puţin gel de duş;

manichiura french

 

 

 

– forfecuţă pentru pieliţă;

– forfecuţă pentru unghii/ungheră;

– pilă, recomandabil ar fi să folosiţi una din carton, pentru că pila old-fashion din metal exfoliază unghia. De asemenea, ca să preveniţi exfolierea unghiilor, piliţi într-un singur sens;

– când vine vorba de cuticule, fie alegeţi un beţişor pentru a le impinge în interior, fie un lac de dizolvare a cuticulelor, cum ar fi cel de la Peggy Sage, pe care eu îl recomand cu căldură;

benzi pentru manichiura french

 

 

 

 

 

– pentru a nu întâmpina bătăi de cap, mergeţi la sigur prin folosirea benzilor pentru manichiură French, pe care le puteţi achiziţiona de la standurile pentru produse cosmetice la un preţ mai mult decât accesibil;

 – ojă albă mată pentru banda de sus;

 – lac de unghii, fie acesta incolor sau cu nuanţe de bej sau roziu.

 

 Având aceste materiale la îndemână, puteţi începe prin a vă introduce pe rând mâinile în bolul cu apă caldă, pentru a înmuia unghiile, ca să vă fie mai uşor când tăiaţi pieliţa şi colţurile. După 10 minute în care aţi înmuiat unghiile, stergeţi bine, după care daţi forma unghiei.

TIP: în cazul în care veţi folosi unghera, aveţi grijă pentru că există riscul să deformaţi unghia. Ca să fiţi sigure că puteţi remedia prin pilire, în cazul în care greşiţi, tăiaţi mai puţin decât doriţi iniţial. Pentru tăierea colţurilor, utilizaţi o ferfecuţă, pentru mai multă precizie şi pentru a evita să vă răniţi.

Folosiţi pila mai sus menţionată pentru ultimele detalii. Dacă doriţi ca unghiile să fie pătrate, aveţi grijă să piliţi foarte fin colţurile, pentru a nu vă zgâria.

ulei pentru cuticule
Cum am mai zis, în ceea ce priveşte cuticulele, fie folosiţi un beţişor şi împingeţi cu grijă spre interior, fie apelaţi la un ulei pentru cuticule. În cazul în care alegeţi varianta cu uleiul pentru cuticule, aplicaţi la baza unghiei şi după aproximativ 10 minute, îl îndepărtaţi cu dizolvant de unghii. Oferă un aspect foarte îngrijit unghiei. Evitaţi pe cât de mult posibil îndepărtarea cuticulei, căci aceasta are rol de hrănire a unghiei.

Aplicaţi benzile pentru manichiura French. Indicat ar fi să le aplicaţi pe rand la câte o mână, ca să nu vă încurcaţi. Căutaţi ca benzile să respecte cât mai mult cu putinţă forma unghiei.

După ce aplicaţi oja albă mată pe câte o unghie pe rand, îndepărtaţi imediat banda, NU după ce aţi aplicat la toată mâna. Dacă lăsaţi oja să se usuce, la îndepărtarea benzii, oja se va jupui. Când toate unghiile au fost date cu oja albă şi după ce aceasta s-a uscat, aplicaţi lacul de unghii.

Iată manichiura mea:

Manichiura French in propriul tau "salon" ! - Manichiura & Pedichiura   Manichiura French in propriul tau "salon" ! - Manichiura & Pedichiura  Manichiura French in propriul tau "salon" ! - Manichiura & Pedichiura

Cea mai simplă metodă, care nu presupune deloc foarte mulţi bani şi care nu vă răpeşte nici foarte mult timp. Success în aplicarea metodei mele cât se poate de simplificată, pentru care nu trebuie să lăsaţi bacşiş.