Home / Beauty / Manichiura & Pedichiura / 5 pasi pentru o pedichiura perfecta

5 pasi pentru o pedichiura perfecta

Pentru o pedichiura perfecta aproape facuta ca la salon va punem la dispozitie 5 pasi:

pedichiura perfecta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Se înmoaie picioarele într-un castron mare de apă caldă şi săpun exfoliati-le cu un picior exfoliator sau frecatile dumneavostra cu piatra ponce.

2. Indeparteaza vechiul lac si taie unghiile drept pentru ca sa fie un risc mai mic la unghiile de la picioare care cresc inauntru.Este mai usor sa tai bucatele mici decat bucati mari.Folositi o pila de unghii pentru a netezi marginile unghiilor si apoi frecati cu ulei de cuticule fiecare unghie.

3. Dupa uscarea picioarelor,sufocati’le in lotiune hidratanta pentru picior si impingeti cuticulele cu un bat de portocale sau cu putina vata in jurul unui betisor.

4. Inainte de pictura toenails stergeti’va unghile pentru a elimina petrolul din crema.Pentru a preveni petele puneti separatoare speciale pentru pedichiura sau bucatele de vata intre degetele de la picioare.

5. Aplicati un rand de vopsea de baza pentru a nu pata sau “pusca” lacul mai ales daca va plac culorile mai puternice,pentru o pedichiura de lunga durata si aspect finisat utilizati doua randuri subtiri de culoare.In mod ideal ar trebui sa lasati unghile dumneavostra sa se usuce timp de o ora,desi un strat rapid de top si un aer rece de la uscatorul dumneavoastra de par ar trebui sa grabeasca lucrurile.

Cum altfel iti realizezi singurica pedichiura perfecta? Impartaseste cu noi ceea ce stii!