Look-ul ideal pentru prima intalnire

Ceea ce toate femeile îşi doresc la prima întâlnire este sa îşi surprinda partenerul, intrucat prima parere este destul de importanta. De multe ori femeile comit multe erori, fara a avea cunostinta care ar fi look-ul ideal pentru prima intalnire.

Una dintre greselile des intalnite ar fi imbracatul cat mai sumar, pentru a fi cat mai sexy;  însa daca îţi doreşti ceva mai mult decât o simpla aventura, atunci cu siguranta niste haine despuiate nu te vor ajuta.

look-ul ideal la prima intalnire

Pentru a crea exact impresia pe care o doresti partenerului tau, nu uita ca look-ul ideal pentru prima intalnire trebuie sa sugereze simplitate si exact persoana care esti.

1/ Planuieste din timp cu ce te vei imbraca

Primul lucru pe care trebuie sa îl avem în vedere este locul în care va avea loc întâlnirea, nu este acelaşi lucru sa mergeţi sa cinaţi sau sa mergeţi la patinoar. Daca el a planuit sa mergeţi undeva sa mâncaţi,  iar mai apoi poate la un film, s-ar potrivi de minune o rochie nu foarte scurta, de culoare sobra oferindu-i  stralucire prin accesoriile purtate. Fetelor nu uitaţi, rochia este cea mai feminina îmbracaminte, nu o evitaţi!!!

2/ Fa un dus inainte si aranjeaza-ti parul 

In functie de tipul intalnirii voastre, poti decide cum va arata parul tau: fie prins intr-o coada daca mergeti la o plimbare prin parc, fie niste bucle usor elegante pentru o intalnire casual etc. Exerseaza in fata oglinzii coafura pe care o doresti, imbracata in tinuta aleasa, cu cateva zile inainte de marea intalnire.

 

3/Pune-ti in gentuta cateva necesitati

Nu pleca de acasa fara a-ti verifica inca odata geanta: servetele, ruj, telefon incarcat si eventual ceva banuti, in caz ca va trebui sa iei un taxi sau sa-ti platesti singurica consumatia.

4/Nu exagera cu parfumul

Desi vei dori sa impresionezi prin look, si poate prin mirosul proaspat, prea mult parfum poate dauna acelor indivizi care sunt sensibili la unele mirosuri. Foloseste doar deodorant dupa dus, dupa care doua-trei pufuri de parfum. Suficient!

 

5/Nu-ti fa transformari drastice inainte de intalnire

Pentru a te simti comfortabila in pielea ta, de recomandat e sa nu mergi la solar sau sa-ti faci nu stiu ce transformare inainte de marea intalnire gen a te tunde sau a-ti albi dintii. Fii tu insati si nu juca un rol!

 

6/Nu exagera cu accesoriile

Alege cateva piese care sa-ti completeze tinuta pe care ai ales-o; daca vei fi incarcata cu bijuterii, risti ca atentia partenerului tau sa fie concentrata prea mult asupra lor si tu sa fii pusa in umbra.

Ce alte sugestii poti propune ca sa ai look-ul ideal pentru prima intalnire?