Home / Fashion / Life & Love / De ce sa nu-ti iei barbatul cu tine la cumparaturi?

De ce sa nu-ti iei barbatul cu tine la cumparaturi?

Carei femei nu-i plac cumparaturile, fie ele online sau prin magazinele fizice? Chiar daca cele mai ocupate dintre noi prefera rolul de cumparator online, totusi multe femei  inca mai au microbul de a intra in magazine si a atinge-analiza-proba articolele expuse. In astfel de zile tot ce-ti doresti este sa ai cat mai mult timp, si bineinteles bani in portofel, insa nicidecum o voce de ecou care sa-ti rasune tot timpul in ceafa ‘Cat mai dureaza? De ce nu-ti place? Nu o cumperi?’. Aceasta e o situatie in care disperata fiind de o parere, alegi sa te acompanieze barbatul la cumparaturi si sincer cred ca nu este greseala mai mare ca aceasta. De ce sa nu-ti iei barbatul cu tine la cumparaturi? Probabil ca ai experimentat-o cel putin o singura data pe pielea ta sau ai auzit de la alte prietene.

Barbatii sunt in general mai practici, fara mare rabdare cand e vorba de cumparaturi si fara prea mare avant in a petrece timpul daca nu sunt ei in prim-plan. Si chiar si atunci, totul se rezolva pe sistemul ‘cat mai repede’, deoarece sunt multe alte lucruri mai importante de facut decat a petrece timpul la cumparaturi. Nu zic ca nu au dreptate, insa nu in totalitate, dar spre deosebire de barbati, noua femeilor ne place sa fie mai selective, unice si chiar nu ducem lipsa de rabdare cand e vorba de imaginea noastra.

De ce sa nu-ti iei barbatul cu tine la cumparaturi? - Life & Love

Exista insa si exceptii cand chiar e musai sa-ti iei barbatul cu tine la cumparaturi– cand va propuneti o iesire la mall cu intreaga familie, incluzand si copilul/copiii. Ghici cine va trebui sa ii supravegheze cat timp mamica are de selectat prin magazine? Da, bineinteles ca barbatul, adica taticul, se va ocupa de entertainment-ul copiilor/copilului la locurile special amenajate pentru copii. Aceasta se considera a fi o zi petrecuta in familie, insa uneori trebuiesc imbinate utilul cu placutul, dupa care desigur familia se poate reuni luand masa la un restaurant sau vizionand un film la cinema.

De ce sa nu-ti iei barbatul la cumparaturi?

Un studiu realizat de  Lakeside Shopping Centre (Anglia),  pe 1000 de barbati si 1000 de femei, a scos la iveala faptul ca barbatii isi petrec in jur de 26 de ore/ an asteptandu-si partenerele in afara cabinelor de proba. Inchipuiti-va ca aceste 26 de ore reprezinta de fapt incarcarea anumitor website-uri pe telefon, verificarea retelelor de socializare sau sunatul vreunui prieten sau coleg care ajuta sa treaca timpul mai repede.

de ce sa nu-ti iei barbatul la cumparturi cu tine

Asadar, crezi ca ai aflat raspunsul la intrebarea: de ce sa nu-ti iei barbatul cu tine la cumparaturi? Indiferent cati ani de relatie ati avea, gandeste-te de doua ori inainte sa-l tarasti dupa tine prin magazine.

Iata alte 5 motive serioase care te vor pune pe ganduri inainte de a face acest pas:

  1. Pentru a evita aprinderea neuronilor si iscarea unei certe pe cale sa inceapa din motive minuscule
  2. Pentru a nu-ti cumpara lucruri in graba, dupa care sa regreti
  3. Pentru a avea un moment doar al tau, tu cu tine, libera si destresata
  4. Pentru a nu fi influentata de o parere impartiala, subiectiva oferita de el
  5. Pentru a avea cate ceva nou cu care sa-l surprinzi -spre exemplu o rochita sau o lenjerie noua

Si pentru acele cupluri care merg la cumparaturi impreuna, nu pot decat sa le spun ca ii invidiez si ca le transmit un mesaj: Sunteti specimene rare!

Eu raman totusi la ideea mea, de a nu-ti lua barbatul cu tine la cumparaturi, caci cel putin 90% dintre acestia, detesta sa fie in compania unei femei care nu se poate hotari ce haine sa-si cumpere.