Când, cum și de ce purtăm o rochie neagră cu spatele gol?

Când, cum și de ce purtăm o rochie neagră cu spatele gol?

Îți dorești o rochie neagră cu spatele gol? Foarte bine! Din garderoba ta nu ar trebui să lipsească o rochie neagră. Rochia neagră, pe numele ei celebru Little Black Dress, este alegerea perfectă pentru acele doamne și domnișoare care vor să-și pună în valoare frumusețea și feminitatea. Rochiile negre, dar mai cu seamă cele cu spatele gol, se poartă într-un mod aparte – cu eleganță, stil și rafinament.

Când purtăm o astfel de rochie?

Dacă vrei să porți o rochie neagră, ține cont de faptul că aceasta este potrivită pentru petrecerile și evenimentele din timpul serii. Rochia neagră cu spatele gol este de fapt o rochie elegantă de seară, așadar sub nicio formă să nu o îmbraci în timpul zilei. Purtând o rochie neagră cu spatele gol, te asiguri că vei fi în centrul atenției. Toți ochii vor fi ațintiți asupra ta, să nu te îndoiești de acest lucru. Dacă vei stârni invidie sau admirație, nici nu mai contează, important este să fii o apariție de neuitat. Deși rochia neagră conferă un aspect prețios oricărei femei, ea este alegerea cea mai la îndemână atunci când vrei să fii gata de plecare repede și fără prea mari eforturi. Rochia neagră cu spatele gol este o „armă” de nădejde pentru orice femeie conștientă de frumusețea ei.

Cum purtăm o rochie neagră cu spatele gol?

rochie-neagra-cu-spatele-gol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu eleganță, având încredere în tine! Înainte de a alege o rochie neagră, trebuie să ții cont de câteva detalii: de înălțimea ta, de forma corpului și de calitatea pielii tale. Rochiile negre cu spatele gol se potrivesc de minune doamnelor și domnișoarelor înalte și foarte înalte, cu o siluetă trasă prin inel. Pentru a purta o rochie neagră, calitatea pielii tale trebuie să fie ireproșabilă. Totuși să nu crezi că o piele cu pistrui sau alunițe este o piele inestetică. Greșești! Mulți bărbați sunt atrași de doamnele cu o piele marcată de pistrui sau alunițe, considerând aceste detalii ca fiind semne distinctive foarte atrăgătoare pentru ei. Rochiile cu spatele gol nu se poartă cu sutien. Chiar dacă vrei să porți un sutien cu barete transparent, acel „plastic” se vede foarte urât și-ți știrbește total eleganța. Dacă totuși ai nevoie de sutien, folosește unul adeziv, fără bretele.

Înainte de a-ți alege o rochie neagră cu spatele gol, gândește-te foarte bine cât de multă piele vrei să expui. Dacă ai o piele frumoasă, ești o femeie îndrăzneață, mândră de corpul tău și conștientă de propria-ți sexualitate, atunci poți opta pentru o rochie care să-ți dezvăluie în întregime spatele. Însă dacă decolteul din spate este foarte adânc, pentru a păstra nota elegantă, în față rochia trebuie să fie acoperită. O rochie prea scurtă, decoltată mult la sâni, cu spatele gol în întregime, te va transforma într-o femeie vulgară. Nu vrei sub nicio formă să arați ieftin, nu vrei să dai impresia că ești o femeie ușoară, ci o doamnă elegantă, care incită atât cât trebuie.

Ce fel de rochie neagră cu spatele gol să alegem? Vezi modele AICI

rochie eleganta de seara
 

Trebuie să purtăm exact rochiile care ni se potrivesc cel mai bine! Dacă nu ai încă o rochie neagră cu spatele gol în garderoba ta, ar fi bine să mergi la cumpărături chiar acum! Probează o mulțime de rochii și cumpăr-o pe aceea care îți pune în valoare spatele superb, talia fină și sânii perfecți. Asigură-te totuși că rochia nu dezvăluie nimic mai mult, nici măcar un centimetru din frumusețea fundului tău. Dacă rochia este cu tot spatele gol, atunci ar fi bine să-ți acopere bustul și picioarele cel puțin până la genunchi. Mânecile pot fi de asemenea lungi sau scurte, ai voie să-ți arați brațele, dar nu sânii și spatele în același timp! Rochia neagră, clasică, nu s-a demodat și nici nu se va demoda vreodată. Este perfectă pentru orice eveniment elegant.

Dacă porți o rochie neagră și ai părul lung, cel mai bine este să ți-l strângi într-un coc lejer sau într-o coadă de cal nemaipomenită. Astfel îți vei pune și mai mult în valoare linia perfectă a spatelui. Pentru o rochie neagră cu spatele gol nu ai nevoie de bijuterii, ea însăși este o bijuterie, însă pantofii și geanta trebuie să fie pe măsură. Nu știrbi frumusețea unei rochii negre cu o pereche de pantofi ieftini. Musai trebuie să porți pantofi eleganți cu tocuri înalte. Pentru o rochie neagră cu spatele gol ai nevoie de o geantă plic. Sub nicio formă să nu optezi pentru o geantă voluminoasă, de umăr. Ar fi o alegere total nepotrivită.

De ce purtăm o rochie neagră cu spatele gol?

Pentru că suntem femei, suntem frumoase, suntem nemaipomenite și pentru că rochiile negre cu spatele gol ne reprezintă pe fiecare în parte!

Vezi de asemenea si

dieta-de-toamna-pentru-black-friday

Dietă de toamnă pentru Black Friday

Dietă de toamnă pentru Black Friday Septembrie e pe ducă, octombrie se apropie cu pași …