Cum sa afli daca te inseala

Cum sa afli daca te inseala?

Multe studii au scos la iveala ca in 60 % din cazuri barbatii sunt cei care inseala de obicei si 40 % femeile. Pasii despre cum sa afli daca te inseala nu sunt chiar atat de grei, trebuie doar sa dai atentie unor anumite lucruri. 

Cateva semne pentru a va da seama mai usor:

1. nu lasa telefonul lui nicaieri

2. se duce la baie sau pe balcon cu telefonul, fara un motiv bine intemeiat

3. inventeaza diverse scuze, pentru a se duce pana la „job” / magazin

4. cauta mereu cearta, se enerveaza usor

5. nu mai e interesat de treburile casnice

6. nu mai vrea sa aiba un raport sexual cu tine

7. e foarte schimbat, de obicei fiind mai rece in comportament

Cum sa afli daca te inseala

Cum sa afli daca te inseala fara a te da de gol?

87 % din cazurile de tradare pot fi descoperite prin telefon, daca pui mana pe el incepe sa citesti mesaje, sa te uiti la apeluri si vei intelege daca este ceva in neregula. De preferat este ca partenerul sa nu stie ca ii umbli prin telefon, este un gest josnic, asadar prinde excat momentul oportun a-l verifica. 

Alt mod despre cum sa afli daca te inseala sunt banii pe care ii aduce lunar in casa. Daca inainte aveati o suma mai mare de bani si in prezent lipseste o suma considerabila, iti poti da seama ca ceva este in neregula si ii poti cere explicatii.

O alta modalitate ar putea fi masina cu care se deplaseaza. O investigare amanuntita poate scoate la iveala schimburi de haine gasite in portbagaj, parfum, fire de par lung de pe scaune sau alte probe. Uneori poti chiar sa il urmaresti si asa il vei prinde in flagrant!

Poti intelege daca te inseala si din privirea lui, deoarece daca te inseala nu te va privi in ochi, sau daca vrei sa fii directa, ia-ti partenerul si discuta deschis despre ceea ce simti si reactiile sale la cele spuse!

Uneori prin aplicarea unor metode despre cum sa afli daca te inseala se poate ajunge la ruperea relatiei, desi poate nu ai un motiv intemeiat. Analizeaza situatia atent si deschide subiectul doar cand esti 100% sigura!