fbpx
Home / Beauty / Centre de infrumusetare / Celulita – problema femeilor

Celulita – problema femeilor

Celulita – Problema femeilor !!

Dupa atat de multe sarbatori si prajituri, ne dorim sa dam jos tot ce s-a pus pe noi, pentru a fi mult mai frumoase in anul in care am intrat.

Pentru asta multe dintre noi nu prea stim cum sa scapam de celulita care ne da batai de cap. In primul rand, celulita ofera un aspect urat sub piele si de aceea trebuie neaparat sa scapam de ea, pentru a purta din nou fustele si hainele care ne sunt pe plac.

Cele mai multe femei “sufera” de existenta celulitei, care se formeaza in primul rand din cauza varstei, sexului, lipsa sportului, alimentatie si cantatitea de colagen. Celulita este de 4 tipuri:

Celulita - problema femeilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Celulita – problema femeilorcare nu se observa din prima, doar daca strangi pielea intre degete si vei observa denivelari mici la nivelul pielii. Specialitul te poate ajuta pentru a preveni extinderea ei

2. Atunci cand pielea isi pierde elasticitatea si culoarea pielii este cam galbuie-palida. Acesta este un alt semn al unei celulite care te-a cam “atacat”

3. Celulita vizibila: in hainele stramte se va observa straturi de celulita si de aceea evita hainele stramte daca ai probleme de genul. Imbraca haine putin mai largi.

4. Celulita care iti cauzeaza dureri, si lasa urme precum vergeturile. In acest caz singurul remediu pentru a scapa de ea este un regim alimentar foarte serios si foarte mult sport.

Celulita nu este tratabila, dar poti sa o opresti prin dieta, sport, dar nu lua medicamente care te scapa de grasimi si te ajuta sa slabesti, iti pot face foarte mult rau.

O dieta sanatoasa din legume, fructe si bauturi sanatoase este cel mai bun “medicament” impotriva celulitei.

Dezvata-te de obiceiul de a manca ceva nesanatos ( produse de fast-food) foarte repede, bauturi si fumat pentru ca odata ce nu renunti la ele, adio gandului de a scapa de rautatea celulitei.

Sunt creme si lotiuni care te ajuta impotriva celulitei si se gasesc in farmacii sau in brosuri cu produse de foarte buna calitate. Bineinteles nu este un remediu 100 %,  dar tine-te de regim si sport in timpul cat folosesti creme/lotiuni.

Poti beneficia si de saloanele de tratament cosmetic, masaj anticelulitic si impachetari. Acestea sunt putin mai scumpe, insa rezultatul este pe masura! Merita un asemenea sacrifiu … si rasfat bineinteles.

aparat anti-celulitic
Aparat anti-celulitic

Totodata, si tu iti poti creea un tratament prin masaj la tine acasa. In timpul dusului sau al  baii, ia o perie de corp (loofah) si freaca zonele cu problema, astfel vei scapa mai rapid de celulele moarte de pe corp.