Colectia 2011 by Victoria`s Secret

Una dintre cele mai asteptate prezentari de moda  al anului 2011, care prezinta de fiecare data noua colectie de lenjerie a bine cunoscute-i firme Victoria`s Secret , si nu sunt doar spectaculoase si miraculoase care au transformat schitele ei, chiar si pentru a fi puse in scena, iar ca manechinele temporale sa se alature grupului de „ingeri” ai Victoria`s Secret”

Printre cele mai cunoscute modele le putem enumera pe Alessandra Ambrosio, Anja Rubik, Chanel Iman, Adriana Lima, Isabeli Fontana, Jessica Stam, Maryna Linchuk, Karolina Kurkova, Julia Stegner, Lily Donaldson, care, fata de aripile clasice (de fiecare data diferite, faimoase si originale) culorile lucind pe sclipitoarele lenjerii, intr-un eveniment unde parada de moda sa transformat intr-un adevarat show televizat.

Sa improspatam cateva din cele mai bune momente ale paradei de moda si sa le adaugam pe lista noastra de dorinta in materie de lenjerie pe care le preferam. Chriar daca uneori nu aratam ca acele manechine, trebuie sa recunoastem ca, daca ne luam o lenjerie sexi si chilotei mai deosebiti ne fac sa ne simtim mai increzatoare si ne fac sa ne simtim mai seducatoare ca niciodata. Adriana Lima purtand un corset intreg deosebit, cu matase sexi, de culoare neagra cu tendinte orientale, care este ideal pentru a fi purtat sub o rochie de seara care nu vine atat de bine pe corp din cauza unor forme corporale mai plinute.

Seducator care emana un aer mai agresiv, desi ma indoiesc ca este comod. Manechinul polonez Anja Rubik defiland cu un set de sutien si bikini cu detalii foarte bine puse la punct si impanzit de diamante.

Colectia 2011 by Victoria`s Secret - Prezentari de moda

Pentru toate dintre noi care ne simtim inca fetite cateodata putem sa apelam la unele  compleuri de lenjerie colorate, care sunt confectionate dintr-un material confortabil si cool cum ar fi bumbacul.Sa ne uitam la stilul lui Behati Prisloo, care a combinat jocul lenjeriei cu un bolero si jambiere in diferite culori, si aripi viu colorate apropiindu-se foarte mult de cele a unui fluture.

Colectia 2011 by Victoria`s Secret - Prezentari de moda

Victoria`s Secret ne rezerva pentru acest eveniment cele mai spectaculoase si pline de farmec modele care au putut fi concepute, modelul Marisa Miller poarta un sutien negru cu fire metalice.

Colectia 2011 by Victoria`s Secret - Prezentari de moda

Dintre cele mai variate modele din colectia Victoria’s Secret 2011 se refera la la diferite stiluri si imprimeuri. Imprimeul care imita pielea animalelor cum este aici cazul imprimeului de zebra, este un compleu perfect pentru a iesi din monotonie doar intr-o singura culoare.

Colectia 2011 by Victoria`s Secret - Prezentari de moda

Manechinul brazilian Adriana Lima a purtat cel mai scump sutien din lume, valoarea acestuia ajunge la 2 milioane de euro. Acesr sutien este brodat cu diamante si multe alte pietre pretioase.

Colectia 2011 by Victoria`s Secret - Prezentari de moda

Si, in sfarsit imaginea care merge in jurul lumii in fiecare an , si poate fi vazuta in programele de stiri. La finalul paradei cu multa bucurie modele reintra pe podium cu o culoare de petrecere.

Colectia 2011 by Victoria`s Secret - Prezentari de moda